
Airbnb pakalpojumi
Sandy Springs – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Sandy Springs – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Izsmalcināts mājoklis, Šefa Amandas īpaši atlasīta virtuve
15 gadu pieredze esmu strādājusi ar tādiem atzītiem šefpavāriem kā Rojs Jamaguči un Daniels Buluds. Es pabeidzu kulinārijas skolu un mācījos pie tādiem pavāriem kā Elia Aboumrad un Wolfgang Puck. Esmu piedalījies arī Food Network's Cooks vs Cons un Supermarket Stakeout.

Pavārs
Klasiski un mierinoši amerikāņu ēdieni Sidnejā
17 gadu pieredze Esmu strādājis dažādās modernās pārtikas grupās Atlantas metro rajonā. Esmu sertificēts Servsafe un saskaņoju visas savas ēdiena gatavošanas prakses ar pārtikas nekaitīguma standartiem. Es uzvarēju Zelta lāpstiņā 2024. gadā par izcilām kulinārijas prasmēm.

Pavārs
Keisija siera un kokteiļu dēļi
11 gadu pieredze Esmu strādājis visā valstī restorānos un kā privāts šefpavārs. Es studēju Le Cordon Bleu London un ieguvu bakalaura grādu pārtikas antropoloģijā. Es palīdzēju cilvēkiem atjaunot zaudētās ģimenes receptes manā šovā Recipe Lost and Found.

Pavārs
Privātas vakariņas, ko piedāvā Bella The Chef
15 gadu pieredze Esmu apņēmusies gādāt par tīrību, garšu un skaistu prezentāciju. Man ir praktiska pieredze privātos pasākumos, kāzās un maltīšu gatavošanā. Mana aizraušanās ir ēdiena gatavošana katru dienu.

Pavārs
Sema eklektiskas globālās garšas
16 gadu pieredze Es savu dzīvi veltīju neaizmirstamu ēdienu piedzīvojumu radīšanai, kas apvieno cilvēkus. Es absolvēju Džonsona un Velsas Universitāti, iegūstot bakalaura grādu kulinārijas mākslā. Es piedalījos pārtikas tīklā, demonstrējot savas kulinārijas prasmes un radošumu.

Pavārs
Desi drosmīga, aromātiska, neaizmirstama ēdināšana
7 gadu pieredze Esmu privāts šefpavārs, kas piedāvā ēdināšanas pakalpojumus ģimenēm, uzņēmumiem un organizācijām. Es guvu praktisku pieredzi dažādos restorānos un atpūtas telpās. Man tika piešķirts labākais bizness Sautfultonā 2024. gadā, un esmu iekļauts žurnālos.
Pavāri – visi pakalpojumi

Augu izcelsmes un neapstrādāta Debras pārtika
23 gadu pieredze Esmu holistisks veselības treneris, reiki dziednieks un augu izcelsmes šefpavārs. Esmu absolvējis veselības un labsajūtas centru The Living Foods Institute. Es ieguvu labākās Raw balvas par savām Hot Love šokolādes trifelēm.

Maltīšu pagatavošanas pakalpojumi
8 gadu pieredze darbā ar liela apjoma, modernām maltītēm un ikdienišķām maltītēm. Es ieguvu bakalaura grādu Mercy koledžā. Es izveidoju savu pārtikas zīmolu, apvienojot savu fonu ar aizrautību un radošumu.

Džīnas afro-fusion ēdienkartes
20 gadu pieredze, es pārcēlos no Nigērijas uz Atlantu, lai radītu afro-fusion virtuvi ar rietumu akcentu. Es pilnveidoju savu tehniku Leiths School of Food and Wine Londonā. Mana pieeja ir neaizmirstamu vakariņu gatavošana un siltums pie galda.

Fusion virtuve, ko piedāvā Stefons
20 gadu pieredze ēdiena gatavošanai sniedzu ģimenes stila siltumu un smalku maltīšu precizitāti. Es mācījos Francijas/Ņujorkas Starptautiskajā kulinārijas centrā. Es mācījos no slaveniem šefpavāriem Bobija Fleja un Žaka Pepina.

Ar mīlestību piepildīts, manifestējot Munchiez
Piecu gadu pieredze Esmu radījis maltītes tādiem ietekmīgiem klientiem kā Pinky Cole, Summer Walker, Jayda Cheaves un daudz ko citu. Esmu izveidojis privātu šefpavāru zīmolu un izveidojis uzticamus klientus, tāpēc neatkarīgi no tā, vai esat šeit, lai atpūstos, izpētītu vai vienkārši baudītu mājās gatavotu maltīti, kas piepildīta ar prieku, ziniet, ka atrodaties telpā, kurā esat ļoti gaidīts. Mans mērķis ir palīdzēt jums justies kā mājās, piepildīt vēderu un garu ar siltumu un atgādināt, ka mūsu ēdiens tiek gatavots ar mīlestību, un tas var būt dziedināšanas veids. Vai esat gatavs izbaudīt šo piedzīvojumu?

Garšīgas Desiree garšas visā pasaulē
8 gadu pieredze es radu gardus ēdienus ar dažādām globālām garšām. Es iemācījos gatavot mājās kopā ar ģimeni un uzasināju savas militārā šefpavāra prasmes. Mans klāsts ietver itāļu, salu, franču un Āzijas virtuvi ar specializētu konditorejas izstrādājumu klāstu.

Indijas kodolsintēze, ko piedāvā Andrea
15 gadu pieredze viņa ir strādājusi lauku klubos, sporta bāros, privātās virtuvēs un citur. Viņa apmeklēja Le Cordon Bleu un ieguva grādu kulinārijas mākslā. Atrodoties Floridā, viņa apguva raksturīgus ēdienus no dažādām kultūrām.

Kat starptautiskā virtuve
20 gadu pieredze viņa rada gardus ēdienus ar haitiešu un franču garšu sajaukumu. Viņa studēja kulinārijas mākslu Le Cordon Bleu un mācījās no Haiti sievietēm savā ģimenē. Viņas audzināšana un oficiāla apmācība informē viņu par savu mīlestību un disciplīnu ēdiena gatavošanai un cepšanai.

Šefpavāra Fadi globālās garšas
12 gadu pieredze Ar savu šefpavāru vadīto uzņēmējdarbību Habibis es radu maltītes un pasākumus klientiem Atlantā. Es absolvēju viesmīlības skolu Libānā un kulinārijas skolu Šveicē. Esmu radījis veselīgas, uz sniegumu vērstas ēdienkartes profesionāliem beisbolistiem.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē