Airbnb pakalpojumi

Pla de Mallorca – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Karlosa basku un Vidusjūras virtuve

Es piedāvāju unikālu un godalgotu basku un Vidusjūras garšu apvienojumu.

Autorvakarēdienas un pusdienas Llorenç

Esmu studējusi konditorejas mākslu Parīzē un gatavoju ēdienus, iedvesmojoties no savas vecmāmiņas receptēm.

Vidusjūras pieredze

Mana kulinārā pieeja, kas radusies no tehniskās precizitātes, radošuma un unikālas kultūras izjūtas, atspoguļojas pielāgotās ēdienkartēs, kas harmonizē gastronomijas tradīcijas.

Jolandas maltītes, ko iedvesmojusi jahta

Esmu privāts jahtas šefpavārs un kulinārijas konsultants ar pieredzi dažādās virtuvēs.

Ekskluzīva kulinārijas pieredze jūsu naktsmītnē

Paellas, rīsu ēdienu, tapas eksperts; rada modernas, svaigas garšas.

Maljorkas virtuve, ko piedāvā Llucia

Tradicionālā Maljorkas un Baleāru virtuve, izmantojot vietējo produktu un kvalitāti.

Tradicionālās paellas Llorenç

Esmu konditorejas šefpavārs, apmācīts Parīzē un iedvesmojies no ģimenes receptēm.

Mikēlas Vidusjūras virtuve

Pēc 80 000 jūdžu garas burāšanas kā privāts šefpavārs es papildinu savu virtuvi ar garšām no visas pasaules.

Vidusjūras festivāls por Edu Losilla

Izbaudiet brīnišķīgo Vidusjūras gastronomiju ar kvalitatīvām oriģinālām tapām

Privātais šefpavārs Rafa

mūsdienu virtuve, tradicionālā virtuve, viesnīcas, pilsētas virtuve.

Vidusjūras reģions garšu stāstā

Katrā ēdienā es transformēju katra mana klienta būtību, gaumi un stilu unikālā gastronomijā.

Privāts šefpavārs Džeiks

Vidusjūras, Itālijas, Spānijas, vietējās sastāvdaļas, koncentrēšanās uz garšu, silta apkalpošana.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē