Airbnb pakalpojumi

Pearland – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Šefpavāra Temijas Linnas dienvidu indulgence

Moderns dienvidu ēdināšanas piedzīvojums, kas apvieno dvēselisku garšu ar izsmalcinātu eleganci. Katrs kurss ir veidots, lai izbaudītu maņas un svinētu tradīcijas ar modernu greznību

Šefpavāra Luīzes Mejas globetrotting ēdienkartes

Esmu Kulinārijas institūta Lenotre absolvents, kurš ir gatavojis ēdienu Emmaline un Rainbow Lodge.

Augstas klases pusdienu šefpavāre Melisa

Es radu neaizmirstamus ēdināšanas piedzīvojumus ar īpaši atlasītām itāļu ēdienkartēm.

Alehandro globālās garšas

Mani aizrauj kulinārijas inovācijas, un tās iedvesmas avots ir vietējās un sezonālās sastāvdaļas.

Šefpavāru apvienojums Teksasā un Ņūorleānā

Izbaudiet drosmīgu Teksasas stilu ar Ņūorleānas garšu un garšvielām.

The Curated Table By Deja

Eksperts īpaši atlasītu maltīšu ieturēšanā, pielāgotās ēdienkartēs un aizraujošos kulinārijas piedzīvojumos visiem.

Araceli iedvesmotas vakariņas uz vietas

Ēdiens, ko veicina radošums un dziļa cieņa pret dažādām virtuvēm un kultūrām.

Mūsdienu latīņu virtuve, ko piedāvā Kristiāna

Es apvienoju kultūras mantojumu ar mūsdienu tehnikām un drosmīgām garšām.

Ar rokām darinātas maltītes, ko piedāvā Maija

Es piedāvāju kulinārijas mākslas un viesmīlības zināšanas jūsu privātajos pasākumos un maltītēs.

Persijas līča piekrastes pavāri

Esmu šefpavārs ar 30 gadu pieredzi, piedāvājot privātus ēdināšanas piedzīvojumus mājoklī.

Augu izcelsmes un fusion maltītes, ko piedāvā Niomi

Mans mērķis ir gatavot dažādus ēdienus - nogaršojošiem un veselīgiem līdz vegāniem Āzijas-Texas fusion.

Niomi nevainojami augu izcelsmes preparāti

Es radu maltītes bez dzīvnieku izcelsmes ar drosmīgām, inovatīvām garšām.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē