Airbnb pakalpojumi

Pasadīna – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pasadīna – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Terēzes gardie darbi

20 gadu pieredze man ir vairāk nekā divas desmitgades daudzveidīga pieredze augstspiediena virtuves vidē. Es studēju kulinārijas mākslu Losandželosas Tirdzniecības tehniskajā koledžā. Esmu saņēmusi Kubisonas kundzes labāko ģērbšanās balvu.

Pavārs

Vegānisks piedzīvojums: privāts pavārs jūsu mājās

Iepazīstieties ar šefpavāru JustNCase! Ar ilggadēju pieredzi kulinārijas nozarē esmu veiksmīgi vadījis savu pārtikas kravas automašīnu un uzsācis plaukstošu privātu šefpavāru uzņēmējdarbību, kas rūpējas par dažādiem klientiem. Mana aizraušanās ar aromātisku, augstas kvalitātes maltīšu radīšanu ir ļāvusi man sadarboties ar vairākiem augsta līmeņa klientiem konfidenciālā vidē, nodrošinot personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus, kas par prioritāti piešķir garšu, veselību un prezentāciju. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat inovatīvus augu izcelsmes ēdienus vai veidoju vairāku ēdienu maltītes, es pievēršu profesionalitāti, radošumu un uzmanību detaļām katrā ēdināšanas piedzīvojumā. Ļaujiet man piedāvāt privāta šefpavāra greznību jūsu Airbnb mājoklī!

Pavārs

Privāts ēdināšanas piedzīvojums, ko piedāvā šefpavārs Neicy

15 gadu pieredze Koncentrējoties uz komforta ēdienu ar akcentu, es gatavoju slavenībām un ekskluzīviem pasākumiem. Vecmāmiņa mani apmācīja, un es pilnveidoju savas prasmes Ilinoisas Mākslas institūtā. Es arī nodibināju MeMa's Southern Hospitality un šefpavāra Neicy Flavor Company.

Pavārs

Dienvidu dvēsele ar šefpavāra Pondera franču akcentu

18 gadu pieredze Mana uzmanība: dvēseliskās dienvidu kulinārijas tradīcijas ar precīzām franču metodēm. Man ir kulinārijas tēlotājmākslas grāds Le Cordon Bleu Kulinārijas mākslas koledžā, kā arī uzņēmējdarbības vadības grāds slavenajā Morehouse koledžā. Es palīdzēju restorānu grupai sasniegt 85% no lauku saimniecības līdz galdam un uzturēju pārtikas izmaksas, kas ir zemākas par 20%. Tagad esmu privāts pavārs, kas rūpējas par jūsu vajadzībām. Mana specialitāte ir: jūsu izvēle.

Pavārs

Brady radošie neapoliešu ēdieni

24 gadu pieredze, liekot cilvēkiem justies ērti, piedāvājot radošas ēdienkartes un piedzīvojumus. Esmu pilnveidojis savas kulinārijas prasmes gan virtuvēs, gan augstspiediena pasākumu vidē. Esmu izveidojis mobilo neapoliešu virtuves koncepciju, kas piedāvā neaizmirstamus ēdienus, privātu ēdināšanas uzņēmumu, kā arī plaša mēroga pasākumu pakalpojumus. Ļaujiet man jūs aizvest gardā un barojošā ceļojumā.

Pavārs

Jazzed-up classics by Jasmin

10 gadu pieredze esmu apguvusi viesmīlību un izpildi privātās vakariņās. Man ir kulinārijas grāds Kesier kulinārijas institūtā. Es mācu nākamajiem šefpavāriem, kas ir mans lepnākais sasniegums.

Pavāri – visi pakalpojumi

Gardēžu ēdieni, kas piegādāti līdz jūsu namdurvīm

15 gadu pieredze Mans darbs virtuvēs no Sanfrancisko līdz Parīzei man iemācīja globālo virtuvi. Man ir bakalaura grāds kulinārijas vadībā Mākslas institūtā. Es izveidoju uzņēmumu Losandželosā, kur radu sev tīkamu ēdienu.

Šefpavāra Džezija Hārvija Kali un Karību jūras reģiona virtuve

6 gadu pieredze Esmu slavenību šefpavārs ar izpārdotiem popups Losandželosā, Ņujorkā un Maiami. Es iemācījos kļūt par šefpavāru, vērojot savu vecmāmiņu un strādājot virtuvēs. Es piedalījos ēdienā un vīnā kā šefpavārs "Atdzīvinot ēdienu ainu Losandželosā".

Morgana dzīvespriecīga kulinārija

20 gadu pieredze es specializējos unikālu ēdināšanas piedzīvojumu radīšanā, koncentrējoties uz kvalitatīvām sastāvdaļām. Esmu gatavojis ēdienu daudzu lielisku šefpavāru un fantastiskos restorānos. Es vadu savu uzņēmumu, piedāvājot privātu šefpavāra pieredzi, vīna pārus un piknikus.

Karību jūras un Eiropas virtuves maltītes, ko piedāvā Paola

7 gadu pieredze, ko gatavoju privātiem klientiem, apvienojot Karību jūras saknes ar globālām garšām. Es iemācījos gatavot no mammas un pusaudža darba. Es radu izcilu cepšanu un multikulturālu virtuvi.

Ziemeļaustrumu iedvesmotas privātas vakariņas, ko piedāvā Paola

9 gadu pieredze Esmu izstrādājis savas kulinārijas prasmes gadu laikā ar jahtu čarteriem un privātām vakariņām. Esmu ne tikai piedalījies nodarbībās, bet arī pilnveidojis savas prasmes ar jahtu čarterreisiem un privātām vakariņām. Esmu radījis ēdienus lieliskam viesu lokam, kuģojot ar jahtām.

Veselīgas sezonas maltītes ar uztura šefpavāru Cate

Četru gadu pieredze Man ir 4 gadu pieredze veselības atbalstošu maltīšu gatavošanā, lai dziedinātu klientus Losandželosā. Esmu integrētā uztura institūta sertificēts holistisks veselības treneris. Food Network "Chopped" čempions un turnīru finālists.

Cali Mediterranean by Liza

Es esmu vietējais privātais slavenību šefpavārs, kurš ir strādājis pie Elisonas Holkera, Sebastiana Stena un citiem klientiem privātajā sektorā. Es uzsāku privātā šefpavāra pakalpojumus Malibu Beach Recovery Home. Tur es no jauna izgudroju daudzas savas receptes, lai ievērotu viņu zemo glikēmisko diētu. Es cēlos rindās kā viņu sous šefpavārs un kulinārijas skolotājs. Mana niša ir Vidusjūras ēdieni un konditorejas izstrādājumi.

Shieya globālie kulinārijas ceļojumi

10 gadu pieredze Es vairāk nekā desmit gadu gatavoju īpašus ēdienus no visdažādākajām ietekmēm. Es mācījos Nobu un arī Wolfgang Puck. Es uzvarēju Food Network's Supermarket Stakeout 6. sezonā un parādos Gastronauts.

Šefpavāra Ameera globālā dvēseles virtuve

15 gadu pieredze Esmu trešās paaudzes Kalifornijas iedzīvotāja, sajaucot rietumu piekrastes sastāvdaļas ar globālām garšvielām. Es mācījos no savas mātes un vecmāmiņas, pēc tam trenējoties un vadot savu uzņēmējdarbību. Es uzvarēju Food Network kulinārijas konkursā un esmu apkalpojis Rihannu, Stīviju Brīnumu un daudz ko citu.

Kevina pilsētas pieliekamais

15 gadu pieredze Es specializējos virtuves menedžmentā un kulinārijas metodēs, kas iegūtas manu 16 gadu laikā. Man ir grāds viesmīlības pārvaldībā Kalifornijas štata universitātē Longbīčā. Viens no lielākajiem sasniegumiem manā karjerā bija mācības slavenā šefpavāra vadībā.

Rodolfo smalkas vakariņas

20 gadu pieredze Esmu šefpavārs, kurš ir gatavots dažādām slavenībām un sporta komandām. Es mācījos prestižās iestādēs, attīstot savas kulinārijas prasmes. Esmu gatavojis izcilus VIP pakalpojumus, piemēram, Mišelu Obamu, Troju Aikmenu un Čārlzu Bārkliju.

Šefpavāra Solomona radošie deserti un sezonas ēdienkartes

16 gadu pieredze es specializējos inovatīvu recepšu un ēdienu izstrādē mazajiem pārtikas uzņēmumiem. Es absolvēju Amerikas Kulinārijas institūtu. Es pievēršos pētniecībai un attīstībai mazajiem pārtikas uzņēmumiem.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē