Airbnb pakalpojumi

Nogent-sur-Marne – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Stanislas radošie galdi

Esmu strādājis visā pasaulē un pēdējā laikā La Table de Cybèle.

Aminas sezonas ēdienkartes

Man kā mājas šefpavāram bija iespēja gatavot Lacoste un Bonne Maman.

Stjuarta radošās degustācijas ēdienkartes

Esmu šefpavārs, kurš strādāja virtuvēs no Parīzes līdz Tokijai, no Berlīnes līdz Bangkokai.

Autentisks japāņu kulinārijas piedzīvojums Parīzes reģionā

Kā privāts pavārs es gatavoju ģimenes un tradicionālos japāņu ēdienus, kas atrodami izakajas

Diarra pārtikas ēdienkartes

Esmu gatavojis ēdienu slavenās viesnīcās, tostarp Le Bristol Paris un Shangri-La.

Modernas itāļu maltītes, ko piedāvā Moriss

Esmu pagatavojis autentiskus un maģiskus itāļu ēdienus, ko atrodat labākajās Itālijas Osterijā. +10000 viesu, tostarp Showbiz un Corporate slavenības.

Franču gastronomija, ko piedāvā šefpavārs Loïc Krimm

Kā mājas šefpavārs ar 10 gadu un 21 gadu pieredzi kulinārijā es piedāvāju izsmalcinātu un īpaši pielāgotu franču gastronomiju, lai pārvērstu jūsu maltītes izcilos mirkļos.

Es būšu jūsu privātais pavārs šajā dienā

Pielāgota ēdienkarte, kas pielāgota jūsu vēlmēm, maltītei vai visai nedēļai.

Franču smalkas vakariņas, ko piedāvā Killian

Mana kulinārā pieeja ir precīza, radoša un videi draudzīga.

Dzīves un mūsdienu kulinārija, ko piedāvā Margot Beck

Kaislīgs privātais šefpavārs, es radu augu un ziedu gastronomijas pieredzi, izsmalcinātu un ētisku, apvienojot vietējos, sezonālos un īpaši pielāgotos ēdienu un vīna pārus vai kokteiļus.

Kristofa iedvesmota franču virtuve

Aicinu jūs izbaudīt oriģinālu piedzīvojumu, izmantojot draudzīgu virtuvi, kas ir pilna ar garšas atklājumiem.

Laurent mūsdienu franču virtuve

Es veidoju izsmalcinātus vairāku ēdienu ēdienus ar īpašu akcentu.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē