Airbnb pakalpojumi

Le Pecq – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Šefpavāres Fanijas saldie mirkļi

Es gatavoju gardus mājās gatavotus desertus un radu patīkamu un draudzīgu atmosfēru neaizmirstamam saldam mirklim.

Šefpavāres Nadjas sezonas ēdienkarte

Es katrā maltītē pielietoju prestižos restorānos apgūtās prasmes

Gastronomiskā ceļojumu virtuve ar šefpavāru Kristu

Kulinārijas pieredze, ceļojums starp kultūrām un garšām. Es jums piedāvāju personalizētu un netipisku pakalpojumu. No servēšanas līdz pat šķīvim

Šefpavāra Matteo radītais – Garša un aizrautība

Katrs ēdiens ir unikāls, iedvesmojoties no gadalaikiem un manas pieredzes. Mans mērķis: pamodināt jūsu sajūtas ar sirsnīgu, dāsnu un raksturīgu virtuvi.

Ēdienkarte atbilstoši pasākumam un vēlmēm

Es jums piedāvāju unikālu pieredzi ar sezonas un ilgtspējīgiem produktiem. Es pielāgojos jūsu vēlmēm, neatkarīgi no tā, vai esat veģetārietis vai gaļas cienītājs.

Antonin ēdienkarte

Pirms ēdienkartes izveides es iepriekš apkopoju visu informāciju par klientiem, viņu gaumi, vēlmēm, īpašām prasībām, lai pēc tam varētu piedāvāt ēdienkarti, kuru klienti var apstiprināt.

Atklājiet Afro-Gastronomie by Cheffe Sonia

Aizraujas ar augstu gastronomiju, es aicinu jūs kopā ar manu virtuvi izpētīt Āfrikas gastronomijas bagātības, kas smalki apvienotas ar franču kulinārijas metodēm

Es būšu jūsu privātais pavārs šajā dienā

Pielāgota ēdienkarte, kas pielāgota jūsu vēlmēm, maltītei vai visai nedēļai.

Privāts šefpavārs Bastjēns

Esmu šefpavārs, kas piedāvā ēdienus, kas pagatavoti no sirds, ar radošu pieeju, cienot produktus un garšu harmoniju, un izceļot franču gastronomiju.

Saldās/ sāļās uzkodas

Lai svētdienā labi pavadītu laiku un izbaudītu Parīzes dzīvi, ļaujieties šī gardēžu vēlā brokastu vilinājumam

Privātais šefpavārs Toko Essom

Intuitīvi drosmīga un radoša virtuve, kas izstrādāta ar izsmalcinātību un pastāvīgi attīstās, kas katrā kumosā nodod šo aizrautību, intīma virtuve, ko nosaka gadalaiki

Margot Bekas mūsdienu franču virtuve

Esmu aizrautīga šefpavāre, kas rada izsmalcinātus un ētiskus augu un ziedu gardēžu piedzīvojumus, apvienojot vietējos, sezonas produktus un pielāgotus ēdienu un vīnu vai kokteiļu saskaņojumus.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē