Airbnb pakalpojumi

Lake Forest – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Privāts šefpavāra kristāls

Aizraujas ar daudzveidīgu virtuvi, radošiem garšvielu maisījumiem un drosmīgām garšu idejām.

Kulinārijas baudījums ar šefpavāri Di

Esmu šefpavāre Dī, luksusa ēdināšanas un viesmīlības speciāliste, kurai patīk radīt nevainojamu, ērtu un stilīgu vidi. Mani vienmēr raksturo tīrība, lieliska komunikācija un sirsnība.

Šefpavāra Batiste's Gourmet

Restorāna piedzīvojums, atpūšoties

Šefpavāra Keilija (Caley) radītas izsmalcinātas ēdienreizes

Klasiskas garšas, kas atdzīvinātas svaigā, izsmalcinātā veidā – rūpīgi pagatavotas un piegādātas tieši jums.

Ešlijas globālā degustācijas ēdienkarte

Es radu ēdienus, kas stāsta stāstus, apvienojot vēsturiskas garšas ar modernām tehnikām.

Dvēseles garšas, ko piedāvā Tahera

Esmu dienvidu pavārs, kurš trenējās pie tādiem ikoniskiem šefpavāriem kā Tailers Florence un Volfgangs Puks.

Kulinārijas baudījumi no šefpavāres Stefas

Es piedāvāju daudzveidīgu un radošu kulinārijas pieredzi visiem viesiem, kuriem man ir tas gods sarūpēt lielisku maltīti.

The Culinistas privātā pavāra pieredze

Mēs piemeklējam labākos kulinārijas talantus kopā ar mājsaimniecībām, lai baudītu neaizmirstamas maltītes.

Autentiska Libānas recepte no Beirūtas sirds

31 gadu gatavoju pēc vecmāmiņas receptēm, ar aizrautību nogādāju tās no Libānas uz Ameriku

Šefpavāres Joyce vakariņas

Izbaudiet labāko maltīti, kas pagatavota, kamēr atpūšaties

Maison Otium

Es veidoju kulinārijas piedzīvojumus, kas ceļo pa pasauli, balstoties uz Vidusjūras reģiona pamatprincipiem un vadoties pēc radošuma.

Privātā pavāra Bendžamina ēdināšanas piedzīvojumi

No Eiropas lauku saimniecības līdz galdam, vegāniem, keto, peskatāriešiem, vietējiem un mājās audzētiem produktiem.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē