Airbnb pakalpojumi

Fulshear – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Fulshear – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Dārgakmeņu vakariņas līča piekrastē

30 gadu pieredze Man ir vairāk nekā 30 gadu pieredze visos viesmīlības nozares aspektos. Kulinārijas un maģistra grāds viesmīlības pārvaldībā Džonsona un Velsas Universitātē. Es sāku savu šefpavāru uzņēmējdarbību, lai radītu atmiņas un iepazītu lieliskus cilvēkus.

Pavārs

Maka afrofranču garšas

15 gadu pieredze es atstāju korporatīvās finanses, lai kļūtu par šefpavāru, apvienojot franču virtuvi ar savām Nigērijas saknēm. Esmu apmācīts franču kulinārijas tehnikā. Es strādāju divos ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos, pilnveidojot savas prasmes smalkās vakariņās.

Pavārs

Araceli iedvesmotas vakariņas uz vietas

10 gadu pieredze Mana pieredze ietver niršanas bārus līdz smalkām vakariņām Teksasā un dienvidrietumos. Esmu strādājis Truluck's, Fig & Olive, Uchi un True Food Kitchen. Mani aizrauj unikāla kulinārijas pieredze, kas savieno cilvēkus

Pavārs

Augstas klases pusdienu šefpavāre Melisa

15 gadu pieredze man ir bijusi daudzveidīga pieredze - no konditorejas izstrādājumu cepšanas līdz smalkām vakariņām. Esmu apmācīts konditors, kuram ir bijusi praktiska pieredze dažādās kulinārijas disciplīnās. Esmu ēdinājis privātus pasākumus un vadījis augstākās klases ēdināšanas piedzīvojumus.

Pavārs

Arnae izsmalcināta mājas stila kulinārija

Piecu gadu pieredze Es dalos savā mīlestībā pret ēdienu ar citiem, izmantojot rūpīgi pagatavotas maltītes. Es ieguvu grādu Augustes Eskofjē kulinārijas mākslas skolā. Es pašlaik gatavoju maltītes pensionētam Nacionālās futbola līgas spēlētājam un viņa ģimenei.

Pavārs

Elizabetes paaugstinātas ēdienkartes

10 gadu pieredze, ko specializējos kadžunu, kreolu, franču, meksikāņu un eiroamerikāņu virtuvēs. Es studēju Teksasas Vīna skolā Hjūstonā, un esmu sertificēts WSET 1 un WSET 2. Es strādāju Musafeer - indiešu restorānā, kas ieguva Michelin zvaigzni Hjūstonā, Teksasā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē