
Airbnb pakalpojumi
Culver City – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Culver City – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Terēzes gardie darbi
20 gadu pieredze man ir vairāk nekā divas desmitgades daudzveidīga pieredze augstspiediena virtuves vidē. Es studēju kulinārijas mākslu Losandželosas Tirdzniecības tehniskajā koledžā. Esmu saņēmusi Kubisonas kundzes labāko ģērbšanās balvu.

Pavārs
Vegānisks piedzīvojums: privāts pavārs jūsu mājās
Iepazīstieties ar šefpavāru JustNCase! Ar ilggadēju pieredzi kulinārijas nozarē esmu veiksmīgi vadījis savu pārtikas kravas automašīnu un uzsācis plaukstošu privātu šefpavāru uzņēmējdarbību, kas rūpējas par dažādiem klientiem. Mana aizraušanās ar aromātisku, augstas kvalitātes maltīšu radīšanu ir ļāvusi man sadarboties ar vairākiem augsta līmeņa klientiem konfidenciālā vidē, nodrošinot personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus, kas par prioritāti piešķir garšu, veselību un prezentāciju. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat inovatīvus augu izcelsmes ēdienus vai veidoju vairāku ēdienu maltītes, es pievēršu profesionalitāti, radošumu un uzmanību detaļām katrā ēdināšanas piedzīvojumā. Ļaujiet man piedāvāt privāta šefpavāra greznību jūsu Airbnb mājoklī!

Pavārs
Privāts ēdināšanas piedzīvojums, ko piedāvā šefpavārs Neicy
15 gadu pieredze Koncentrējoties uz komforta ēdienu ar akcentu, es gatavoju slavenībām un ekskluzīviem pasākumiem. Vecmāmiņa mani apmācīja, un es pilnveidoju savas prasmes Ilinoisas Mākslas institūtā. Es arī nodibināju MeMa's Southern Hospitality un šefpavāra Neicy Flavor Company.

Pavārs
Dienvidu dvēsele ar šefpavāra Pondera franču akcentu
18 gadu pieredze Mana uzmanība: dvēseliskās dienvidu kulinārijas tradīcijas ar precīzām franču metodēm. Man ir kulinārijas tēlotājmākslas grāds Le Cordon Bleu Kulinārijas mākslas koledžā, kā arī uzņēmējdarbības vadības grāds slavenajā Morehouse koledžā. Es palīdzēju restorānu grupai sasniegt 85% no lauku saimniecības līdz galdam un uzturēju pārtikas izmaksas, kas ir zemākas par 20%. Tagad esmu privāts pavārs, kas rūpējas par jūsu vajadzībām. Mana specialitāte ir: jūsu izvēle.

Pavārs
Brady radošie neapoliešu ēdieni
24 gadu pieredze, liekot cilvēkiem justies ērti, piedāvājot radošas ēdienkartes un piedzīvojumus. Esmu pilnveidojis savas kulinārijas prasmes gan virtuvēs, gan augstspiediena pasākumu vidē. Esmu izveidojis mobilo neapoliešu virtuves koncepciju, kas piedāvā neaizmirstamus ēdienus, privātu ēdināšanas uzņēmumu, kā arī plaša mēroga pasākumu pakalpojumus. Ļaujiet man jūs aizvest gardā un barojošā ceļojumā.

Pavārs
Jazzed-up classics by Jasmin
10 gadu pieredze esmu apguvusi viesmīlību un izpildi privātās vakariņās. Man ir kulinārijas grāds Kesier kulinārijas institūtā. Es mācu nākamajiem šefpavāriem, kas ir mans lepnākais sasniegums.
Pavāri – visi pakalpojumi

Gardēžu ēdieni, kas piegādāti līdz jūsu namdurvīm
15 gadu pieredze Mans darbs virtuvēs no Sanfrancisko līdz Parīzei man iemācīja globālo virtuvi. Man ir bakalaura grāds kulinārijas vadībā Mākslas institūtā. Es izveidoju uzņēmumu Losandželosā, kur radu sev tīkamu ēdienu.

Šefpavāra Džezija Hārvija Kali un Karību jūras reģiona virtuve
6 gadu pieredze Esmu slavenību šefpavārs ar izpārdotiem popups Losandželosā, Ņujorkā un Maiami. Es iemācījos kļūt par šefpavāru, vērojot savu vecmāmiņu un strādājot virtuvēs. Es piedalījos ēdienā un vīnā kā šefpavārs "Atdzīvinot ēdienu ainu Losandželosā".

Luksusa maltītes mājoklī, ko piedāvā Ty
Esmu privāts pavārs ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi, radot personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus ģimenēm, radošām personām un ēdienu cienītājiem visā Kalifornijā. Mana kulinārija sakņojas multikulturālās sintēzes baudīšanas dvēseliskajās garšās no dienvidiem, Karību jūras reģiona, Latīņamerikas un ne tikai. Esmu izveidojis savu vārdu, gatavojot ēdienu klientiem, kuri mani uzaicina gadu no gada, pateicoties saiknei un rūpēm, ko sniedzu katram šķīvim. Ar ko es atšķiros? Es ne tikai gatavoju ēdienu - es pārtveru sajūtu ēdienā. Neatkarīgi no tā, vai tas ir komforts, svinības vai nostalģija, es pievēršos maltītes emocionālajai pusei. Esmu rīkojis visu, sākot no intīmām dzimšanas dienām līdz uznirstošajiem logiem un privātām vakariņām, un pret katru no tām izturos tā, it kā tas būtu vissvarīgākais. Ja kādreiz esat vēlējies šefpavāru, kurš jūtas kā ģimene un pavāri, it kā viņi būtu dzīvojuši visur, kur jums patīk -

Morgana dzīvespriecīga kulinārija
20 gadu pieredze es specializējos unikālu ēdināšanas piedzīvojumu radīšanā, koncentrējoties uz kvalitatīvām sastāvdaļām. Esmu gatavojis ēdienu daudzu lielisku šefpavāru un fantastiskos restorānos. Es vadu savu uzņēmumu, piedāvājot privātu šefpavāra pieredzi, vīna pārus un piknikus.

Karību jūras un Eiropas virtuves maltītes, ko piedāvā Paola
7 gadu pieredze, ko gatavoju privātiem klientiem, apvienojot Karību jūras saknes ar globālām garšām. Es iemācījos gatavot no mammas un pusaudža darba. Es radu izcilu cepšanu un multikulturālu virtuvi.

Bendžamina augstākās klases vakariņas
20 gadu pieredze Esmu strādājis Michelin zvaigznēs novērtētajos restorānos visā Eiropā. Es mācījos prestižās kulinārijas skolās un strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētos šefpavāros Eiropā. Es biju pusfinālists Francijas labākā šefpavāra versijā.

Ziemeļaustrumu iedvesmotas privātas vakariņas, ko piedāvā Paola
9 gadu pieredze Esmu izstrādājis savas kulinārijas prasmes gadu laikā ar jahtu čarteriem un privātām vakariņām. Esmu ne tikai piedalījies nodarbībās, bet arī pilnveidojis savas prasmes ar jahtu čarterreisiem un privātām vakariņām. Esmu radījis ēdienus lieliskam viesu lokam, kuģojot ar jahtām.

Veselīgas sezonas maltītes ar uztura šefpavāru Cate
Četru gadu pieredze Man ir 4 gadu pieredze veselības atbalstošu maltīšu gatavošanā, lai dziedinātu klientus Losandželosā. Esmu integrētā uztura institūta sertificēts holistisks veselības treneris. Food Network "Chopped" čempions un turnīru finālists.

Izsmalcinātas fusion garšas, ko piedāvā Kriss
15 gadu pieredze Esmu grieķu šefpavārs, kura specializācija ir Vidusjūras, Francijas un Kalifornijas garšu jomā. Mani mentorēja galvenie šefpavāri ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos Spondi un Hytra Eiropā. Es pārraugu smalkas virtuves Losandželosā un Grieķijā un radu neaizmirstamus ēdienus.

Cali Mediterranean by Liza
Es esmu vietējais privātais slavenību šefpavārs, kurš ir strādājis pie Elisonas Holkera, Sebastiana Stena un citiem klientiem privātajā sektorā. Es uzsāku privātā šefpavāra pakalpojumus Malibu Beach Recovery Home. Tur es no jauna izgudroju daudzas savas receptes, lai ievērotu viņu zemo glikēmisko diētu. Es cēlos rindās kā viņu sous šefpavārs un kulinārijas skolotājs. Mana niša ir Vidusjūras ēdieni un konditorejas izstrādājumi.

Yana privātais pavārs
8 gadu pieredze es radu izsmalcinātus desertus un piedāvāju privātas maltītes. Es pilnveidoju savas konditorejas prasmes Le Cordon Bleu Dusit Bangkokā, studējot progresīvus konditorejas izstrādājumus . Esmu studējis suši nodarbību intensīvu kursu Tokijā. Esmu bijis iekļauts SD Voyager, Shoutout Social un Edible Monterey Bay.

Shieya globālie kulinārijas ceļojumi
10 gadu pieredze Es vairāk nekā desmit gadu gatavoju īpašus ēdienus no visdažādākajām ietekmēm. Es mācījos Nobu un arī Wolfgang Puck. Es uzvarēju Food Network's Supermarket Stakeout 6. sezonā un parādos Gastronauts.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē
Culver City – izpētiet citus pakalpojumus
Citi pakalpojumi, ko izpētīt
- Privāti pavāri Losandželosa
- Privāti pavāri Stanton
- Fotogrāfi Lasvegasa
- Fotogrāfi San Diego
- Fotogrāfi Henderson
- Personīgie treneri Santa Monica
- Fotogrāfi Paradise
- Fotogrāfi Beverlihilsa
- Fotogrāfi Newport Beach
- Fotogrāfi Irvine
- Grims Losandželosa
- Fotogrāfi Stanton
- Personīgie treneri San Diego
- Fotogrāfi Santa Monica
- Fotogrāfi Losandželosa
- Personīgie treneri Stanton
- Personīgie treneri Losandželosa