Airbnb pakalpojumi

Cuajimalpa – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Cuajimalpa – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Mehiko

Meksikas garšas, autors: Alberto

8 gadu pieredze Prakse un darbs viesnīcā Meksikā, bankets kopā ar itāļu šefpavāru. Es studēju un pabeidzu gastronomijas studijas UNIVDEP universitātē. Man ir bijusi iespēja gatavot ēdienu medijiem.

Pavārs

Aiz Erika liesmas un fusion garšas

8 gadu pieredze, ko sāku Meksikā un mācījos no tādiem meistariem kā Benito Molina un Gordons Ramzijs. Es studēju Meksikas virtuves kultūras konservatorijā. Pašlaik esmu radoša, izsmalcināta ēdināšanas uzņēmuma īpašnieks.

Pavārs

Privātas vakariņas ar šefpavāru Huanu Karlosu

20 gadu pieredze es specializējos unikālu maltīšu baudīšanā. Es apmeklēju kulinārijas skolu un mācījos AAA standarta viesnīcās. Esmu augstākā līmeņa šefpavārs Meksikā jau vairāk nekā piecus gadus.

Pavārs

Meksikāņu ēdiena Svētā Trīsvienība

13 gadu pieredze I Sniegt pielāgotus ēdināšanas pakalpojumus korporatīviem pasākumiem un svinībām. Es studēju Nacionālajā antropoloģijas un vēstures skolā un UVM. 2015. gadā izveidoja gardēžu salsas līniju Mapachtli amatnieku salsas.

Pavārs

Fusion galds, ko piedāvā Rodrigo

14 gadu pieredze Manas kulinārijas prasmes ietekmē japāņu virtuves, kruīza kuģi un konditorejas izstrādājumi. Es absolvēju konditorejas diplomu pirms 6 gadus ilgas kulinārijas karjeras uz privātām jahtām. Papildus kulinārijas fondam japāņu virtuvē man ir arī konditorejas bizness.

Pavārs

Rodrigo mūsdienu meksikāņu kulinārija

14 gadu pieredze sāku japāņu restorānā un pēc tam Biko, kur apguvu progresīvas metodes. Es ieguvu diplomu konditorejas izstrādājumu gatavošanā Le Cordon Bleu. 2014. gadā mani izvēlējās stažēties Nomā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē