Airbnb pakalpojumi

Costa del Sol Occidental – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Costa del Sol Occidental – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Nikkei apvienojums un Ketrīnas globālās garšas

12 gadu pieredze, ko esmu gatavojis trīs kontinentos, apvienojot Nikkei, Latīņamerikas un Āzijas virtuves ēdienus. Esmu pašmācīts šefpavārs, kurš trenējās kopā ar šefpavāriem no franču, taizemiešu un arābu virtuves ēdieniem. Es specializējos Nikkei virtuvē, radot bagātīgu garšu un precizitātes apvienojumu.

Pavārs

Mūsdienu japāņu un Eiropas valstu apvienojums, ko piedāvā Mišela

12 gadu pieredze es studēju viesmīlību Londonā un strādāju tādos populārākajos restorānos kā The Ivy. Apmācījos ar suši un daudz uzzināju par japāņu un eiropiešu virtuvi. Es strādāju šajā ar Michelin zvaigznēm novērtētajā restorānā un pilnveidoju savas prasmes ēdiena gatavošanā.

Pavārs

Fuengirola

Marianas paelja un tapas

8 gadu pieredze esmu strādājis dažādos restorānos un luksusa viesnīcās Spānijā un Itālijā. Es mācījos kā šefpavārs Hofmaņa viesmīlības skolā Barselonā. Esmu gatavojis ēdienu Mandarin Oriental Barcelona, Kataras Karaliskajai ģimenei un Šanelai.

Pavārs

Emanuela vairāku ēdienu Vidusjūras ēdieni

Trīs gadu pieredze Esmu šefpavārs, kurš strādā virtuvēs Spānijā, Itālijā un Apvienotajā Karalistē. Man ir maģistra grāds virtuves pārvaldībā un viesmīlībā. Papildus restorānu apmācībām es konsultējos arī ar restorāniem un pasniedzu kulinārijas kursus.

Pavārs

Privāti pavāri villām Marbeljā

10 gadu pieredze es izveidoju Marbeljas šefpavārus, lai piedāvātu autentisku garšu un dzīvus kulinārijas šovus jūsu mājās. Es trenējos viesmīlībā un strādāju luksusa viesnīcās un restorānos visā pasaulē. Pēc globāla luksusa restorānu piedzīvojuma es nodibināju PaellAT Marbella un Marbella Chefs.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē