Airbnb pakalpojumi

Costa del Sol Occidental – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Privāts šefpavārs Anaïs

Vidusjūras iedvesmota franču virtuve ar afrikāņu saknēm, autentiskas, instinktīvas garšas.

Gardēžu maltītes jūsu villā, ko piedāvā Michelin zvaigžņu šefpavārs

Nekādas iepirkšanās, ēdiena gatavošanas, uzkopšanas. Vienkārši izbaudiet brīvdienas, baudot gardus ēdienus.

Daniela banketi un svinības

Esmu strādājusi Dani Garsijā un vadījusi liela formāta pasākumus Andalūzijā.

Michelin uz jūsu galda

Izejvielas no vietējiem tirgiem Michelin restorānu trauki Radošums, noformējums, profesija Vienkāršā skaistums

Šefpavāra Džuliano globālās garšas ar vietējām saknēm

Es apvienoju savas latīņu valodas saknes ar metodēm no labākajiem restorāniem pasaulē, lai radītu unikālu pieredzi.

Privātā šefpavāre Astrīda

labsajūta, ēdiena dizains, kulinārijas tehnika, radošums, gastronomija

Radoši suši ar Andalūzijas garšām, ko piedāvā Jairo

Es gatavoju inovatīvus suši ar tradicionālām Andalūzijas garšām, kas iepriecina garšas.

Ekskluzīvas villas ēdināšana: pavārs Mickael un Katya

Franču ieskauta virtuve, sezonas ēdienkartes, bārbekjū tiešraidē un globāla garšu apvienošana.

Izbaudiet augstās virtuves pieredzi mājās

Augstā virtuve, starptautiskā kulinārijas māksla, kulinārijas tehnikas, konditorejas izstrādājumi

Fernando privātas vakariņas

Es specializējos neaizmirstamu maltīšu radīšanā.

Mateja iedvesmota virtuve visā pasaulē

Es izstrādāju barojošas ēdienkartes uz dārzeņiem, izmantojot ilgtspējīgas sastāvdaļas.

Unikāls gastronomisks piedzīvojums ar Mauro Barreiro

Es pārveidoju jūsu uzturēšanos ekskluzīvā restorānā. Ēdieni ar personību, augstās virtuves tehnikām un gastronomisku pieredzi, ko vienmēr atcerēsieties.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē