
Airbnb pakalpojumi
Bures-sur-Yvette – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Bures-sur-Yvette – izbaudiet privāta pavāra maltīti


Pavārs (Parīze)
Privātais šefpavārs Andrea
Itāļu virtuve, tradīcijas, radošums, pielāgoti ēdieni, maņu pieredze.


Pavārs (Arrondissement of Senlis)
Sezonas ēdienkarte: ziemas zīmogs, šefpavārs Neraudeau
Valentīns Neraudo (Valentin Neraudeau), grāmatas "No ģimenes dārza līdz izcilām maltītēm" autors, strādājis kopā ar Mišelu Gerāru (Michel Guérard). Sezonāli kulinārijas darbi, kas pielāgojami jūsu gaumei un alerģijām.


Pavārs (Parīze)
Privātais šefpavārs Džuzeppe
Radoša virtuve, kas apvieno atmiņu, intuīciju un dzeju, lai pārveidotu maltīti.


Pavārs (Parīze)
Stjuarta radošās degustācijas ēdienkartes
Esmu šefpavārs, kurš ir strādājis dažādās virtuvēs no Parīzes līdz Tokijai, no Berlīnes līdz Bangkoka.


Pavārs (Arrondissement de Saint-Germain-en-Laye)
Gastronomijas atklājumi ar šefpavāru Kirilu
Esmu aizrāvis ar savu darbu virtuvē, esmu strādājis par pavāru vairāk nekā 12 gadus, un tagad kā šefpavārs es pilnībā ieguldu savu darbu


Pavārs (Favières)
Tuvie Austrumi – franču kulinārijas apvienojums: omulīgi un bagātīgi
Austrumu un franču virtuves apvienojums, dāsnas porcijas, augstākās kvalitātes sastāvdaļas, silta mājas stila apkalpošana, elegants pasniegums un mājīga, grezna maltīte.
Pavāri – visi pakalpojumi

Privātais šefpavārs Samuels
Franču, Peru, Āfrikas un Āzijas, daudzkultūru virtuve.

Gastronomiskā ceļojumu virtuve ar šefpavāru Kristu
Kulinārijas pieredze, ceļojums starp kultūrām un garšām. Es jums piedāvāju personalizētu un netipisku pakalpojumu. No servēšanas līdz pat šķīvim

Privātais šefpavārs Zoa
Klasiska virtuve, radošums, cieņa pret produktu, meistarīga improvizācija.

Margot Bekas mūsdienu franču virtuve
Esmu aizrautīga šefpavāre, kas rada izsmalcinātus un ētiskus augu un ziedu gardēžu piedzīvojumus, apvienojot vietējos, sezonas produktus un pielāgotus ēdienu un vīnu vai kokteiļu saskaņojumus.

La Dolce Vita pie galda
Manuprāt, virtuve ir manas kultūras sirds: vienkāršība, tradīcijas un viesmīlība, kas pārvēršas autentiskā pieredzē.

Antonin ēdienkarte
Pirms ēdienkartes izveides es iepriekš apkopoju visu informāciju par klientiem, viņu gaumi, vēlmēm, īpašām prasībām, lai pēc tam varētu piedāvāt ēdienkarti, kuru klienti var apstiprināt.

Kristofa iedvesmota franču virtuve
Aicinu jūs izbaudīt oriģinālu piedzīvojumu, izmantojot draudzīgu virtuvi, kas ir pilna ar garšas atklājumiem.

Sezonālas franču maltītes par Nabil
Es godinu sezonas produktu vienkāršo skaistumu savā virtuvē.

Patrika globālās garšas
Ļaujiet man jūs iepazīstināt globālā garšas ekskursijā ar dažādiem ēdieniem rokas stiepiena attālumā.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē
Bures-sur-Yvette – izpētiet citus pakalpojumus
Citi pakalpojumi, ko izpētīt
- Privāti pavāri Parīze
- Privāti pavāri Londona
- Fotogrāfi Amsterdam
- Privāti pavāri Strasbourg
- Privāti pavāri Lyon
- Fotogrāfi Ženēva
- Privāti pavāri London
- Privāti pavāri City of Westminster
- Privāti pavāri Bordeaux
- Privāti pavāri Ansī
- Privāti pavāri Kensington and Chelsea
- Privāti pavāri Chamonix
- Fotogrāfi Cotswold
- Privāti pavāri Camden
- Privāti pavāri London Borough of Islington
- Privāti pavāri London Borough of Hackney
- Nagu kopšana Parīze
- Fotogrāfi Londona
- Personīgie treneri Strasbourg
- Fotogrāfi Lyon
- Masāža London
- Ēdināšana City of Westminster
- Masāža Bordeaux
- Fotogrāfi Ansī









