Sezonas ēdienkarte: ziemas zīmogs, šefpavārs Neraudeau

Valentīns Neraudo (Valentin Neraudeau), grāmatas "No ģimenes dārza līdz izcilām maltītēm" autors, strādājis kopā ar Mišelu Gerāru (Michel Guérard). Sezonāli kulinārijas darbi, kas pielāgojami jūsu gaumei un alerģijām.
Automātiski tulkots
Pavārs (Arrondissement of Senlis)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Ziemas ēdienkarte

€ 280 € 280 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 5 600
uzkodas — uzkoda — pamatēdiens — deserts Ēdieni, ko ēd ar rokām – 5 gab. Ieeja Organiska mīksti vārīta ola, krēmīgs pastinaks ar trifelēm, nogatavināts Comté siers un kraukšķīga maize Mājputnu emulsija, grauzdētu lazdu riekstu eļļa Ēdiens Grauzdēts lauku gailis ar kastaņiem Glazēti sakņu dārzeņi Jus reduced uz vin jaune bāzes, smalks rutabaga biezenis Deserts Šokolādes un pralinē variācija Krēmīga Grand Cru šokolāde, kraukšķīga mandeļu pralinē, tongas pupiņu saldējums, smalka kakao tuile

Ziemas Prestige ēdienkarte

€ 340 € 340 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 6 800
6 uzkodas 2 pamatēdieni pamatēdiens deserts Ēdieni, ko ēd ar rokām – 6 gab. Ievads – es, Zeme Organiskas olas ar krēmīgu pastinaku un melno trifeli, nogatavināts Comté siers, vistas gaļas emulsija ar sienu, kraukšķīga maize Ieeja – II Gaļas trauks Korezas teļa fileja valriekstu un trifeļu garoziņā. Bagātīga kafijas mērce. Sakņu selerijas biezenis, pastinaks ar meža medu Šokolādes un aveņu deserts Grand Cru šokolādes sfēra un aveņu sirds Kakao drupačas, skābenais aveņu sorbets Karstās šokolādes plīvurs, kas tiek pasniegts pie galda
Ja vēlaties, lai Guillaume Jamel veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
28 gadu pieredze
Valentīns Nereaudau: privāts šefpavārs un kulinārijas konsultants
Karjeras sasniegums
Valentīns Nerodū: dalība šova Top Chef 4. sezonā
Izglītība un apmācība
Valentīns Nerodo: Francijas Kulinārijas akadēmijas loceklis
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise un Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Guillaume Jamel uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 280 No € 280 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 5 600
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Sezonas ēdienkarte: ziemas zīmogs, šefpavārs Neraudeau

Valentīns Neraudo (Valentin Neraudeau), grāmatas "No ģimenes dārza līdz izcilām maltītēm" autors, strādājis kopā ar Mišelu Gerāru (Michel Guérard). Sezonāli kulinārijas darbi, kas pielāgojami jūsu gaumei un alerģijām.
Automātiski tulkots
Pavārs (Arrondissement of Senlis)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
€ 280 No € 280 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 5 600
Bezmaksas atcelšana

Ziemas ēdienkarte

€ 280 € 280 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 5 600
uzkodas — uzkoda — pamatēdiens — deserts Ēdieni, ko ēd ar rokām – 5 gab. Ieeja Organiska mīksti vārīta ola, krēmīgs pastinaks ar trifelēm, nogatavināts Comté siers un kraukšķīga maize Mājputnu emulsija, grauzdētu lazdu riekstu eļļa Ēdiens Grauzdēts lauku gailis ar kastaņiem Glazēti sakņu dārzeņi Jus reduced uz vin jaune bāzes, smalks rutabaga biezenis Deserts Šokolādes un pralinē variācija Krēmīga Grand Cru šokolāde, kraukšķīga mandeļu pralinē, tongas pupiņu saldējums, smalka kakao tuile

Ziemas Prestige ēdienkarte

€ 340 € 340 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 6 800
6 uzkodas 2 pamatēdieni pamatēdiens deserts Ēdieni, ko ēd ar rokām – 6 gab. Ievads – es, Zeme Organiskas olas ar krēmīgu pastinaku un melno trifeli, nogatavināts Comté siers, vistas gaļas emulsija ar sienu, kraukšķīga maize Ieeja – II Gaļas trauks Korezas teļa fileja valriekstu un trifeļu garoziņā. Bagātīga kafijas mērce. Sakņu selerijas biezenis, pastinaks ar meža medu Šokolādes un aveņu deserts Grand Cru šokolādes sfēra un aveņu sirds Kakao drupačas, skābenais aveņu sorbets Karstās šokolādes plīvurs, kas tiek pasniegts pie galda
Ja vēlaties, lai Guillaume Jamel veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
28 gadu pieredze
Valentīns Nereaudau: privāts šefpavārs un kulinārijas konsultants
Karjeras sasniegums
Valentīns Nerodū: dalība šova Top Chef 4. sezonā
Izglītība un apmācība
Valentīns Nerodo: Francijas Kulinārijas akadēmijas loceklis
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise un Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Guillaume Jamel uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?