
Airbnb pakalpojumi
Beverlihilsa – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Beverlihilsa – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Vegānisks piedzīvojums: privāts pavārs jūsu mājās
Iepazīstieties ar šefpavāru JustNCase! Ar ilggadēju pieredzi kulinārijas nozarē esmu veiksmīgi vadījis savu pārtikas kravas automašīnu un uzsācis plaukstošu privātu šefpavāru uzņēmējdarbību, kas rūpējas par dažādiem klientiem. Mana aizraušanās ar aromātisku, augstas kvalitātes maltīšu radīšanu ir ļāvusi man sadarboties ar vairākiem augsta līmeņa klientiem konfidenciālā vidē, nodrošinot personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus, kas par prioritāti piešķir garšu, veselību un prezentāciju. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat inovatīvus augu izcelsmes ēdienus vai veidoju vairāku ēdienu maltītes, es pievēršu profesionalitāti, radošumu un uzmanību detaļām katrā ēdināšanas piedzīvojumā. Ļaujiet man piedāvāt privāta šefpavāra greznību jūsu Airbnb mājoklī!

Pavārs
Privāts ēdināšanas piedzīvojums, ko piedāvā šefpavārs Neicy
15 gadu pieredze Koncentrējoties uz komforta ēdienu ar akcentu, es gatavoju slavenībām un ekskluzīviem pasākumiem. Vecmāmiņa mani apmācīja, un es pilnveidoju savas prasmes Ilinoisas Mākslas institūtā. Es arī nodibināju MeMa's Southern Hospitality un šefpavāra Neicy Flavor Company.

Pavārs
Losandželosa
Morgana dzīvespriecīga kulinārija
20 gadu pieredze es specializējos unikālu ēdināšanas piedzīvojumu radīšanā, koncentrējoties uz kvalitatīvām sastāvdaļām. Esmu gatavojis ēdienu daudzu lielisku šefpavāru un fantastiskos restorānos. Es vadu savu uzņēmumu, piedāvājot privātu šefpavāra pieredzi, vīna pārus un piknikus.

Pavārs
Gardēžu vakariņas, ko piedāvā Dilans
Piecu gadu pieredze Man ir veltīta svaiga, gardēžu cienīga ēdiena ienešana jūsu galdā. Es studēju pie vieniem no labākajiem šefpavāriem Losandželosā. Es uzrakstīju pavārgrāmatu bērniem ar ēšanas traucējumiem.

Pavārs
Paaugstināta cena par Itāliju, ko piedāvā Džoijs
Esmu Džoijs, Losandželosā dzīvojošs privāts šefpavārs, kura specializācija ir itāļu virtuve. Mans kulinārijas ceļojums sākās Le Cordon Bleu Losandželosā, kur es iemācījos radīt radošumu sarežģītās receptēs. Ar itāļu mantojumu abās ģimenes pusēs es katru gadu ceļoju uz Itāliju, lai padziļinātu savu pieredzi. Savu kā privāta šefpavāra 10 gadu laikā esmu apkalpojusi virkni klientu - no slavenībām līdz vēlmei, un ar nepacietību gaidu, kad jūsu mājās piedāvās izsmalcinātus ēdienus, kas pagatavoti ar augstas kvalitātes sastāvdaļām.

Pavārs
Šefpavāra Džimija Matīza luksusa privātās vakariņas
12 gadu pieredze Es nodibināju Matiz Catering un gatavoju ēdienu Austrālijas vēstniecībai, Ferrari un citur. Es mācījos Michelin restorānā ar brāļiem Roca un arī Maiklu Mīnu. 2024. gadā es uzvarēju uz īpaši konkurētspējīgo realitātē balstīto kulinārijas spēļu šovu (S58, Ep12).
Pavāri – visi pakalpojumi

Terēzes gardie darbi
20 gadu pieredze man ir vairāk nekā divas desmitgades daudzveidīga pieredze augstspiediena virtuves vidē. Es studēju kulinārijas mākslu Losandželosas Tirdzniecības tehniskajā koledžā. Esmu saņēmusi Kubisonas kundzes labāko ģērbšanās balvu.

Šefpavāra Ameera globālā dvēseles virtuve
15 gadu pieredze Esmu trešās paaudzes Kalifornijas iedzīvotāja, sajaucot rietumu piekrastes sastāvdaļas ar globālām garšvielām. Es mācījos no savas mātes un vecmāmiņas, pēc tam trenējoties un vadot savu uzņēmējdarbību. Es uzvarēju Food Network kulinārijas konkursā un esmu apkalpojis Rihannu, Stīviju Brīnumu un daudz ko citu.

Šefpavāra Solomona radošie deserti un sezonas ēdienkartes
16 gadu pieredze es specializējos inovatīvu recepšu un ēdienu izstrādē mazajiem pārtikas uzņēmumiem. Es absolvēju Amerikas Kulinārijas institūtu. Es pievēršos pētniecībai un attīstībai mazajiem pārtikas uzņēmumiem.

Luksusa maltītes mājoklī, ko piedāvā Ty
Esmu privāts pavārs ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi, radot personalizētus ēdināšanas piedzīvojumus ģimenēm, radošām personām un ēdienu cienītājiem visā Kalifornijā. Mana kulinārija sakņojas multikulturālās sintēzes baudīšanas dvēseliskajās garšās no dienvidiem, Karību jūras reģiona, Latīņamerikas un ne tikai. Esmu izveidojis savu vārdu, gatavojot ēdienu klientiem, kuri mani uzaicina gadu no gada, pateicoties saiknei un rūpēm, ko sniedzu katram šķīvim. Ar ko es atšķiros? Es ne tikai gatavoju ēdienu - es pārtveru sajūtu ēdienā. Neatkarīgi no tā, vai tas ir komforts, svinības vai nostalģija, es pievēršos maltītes emocionālajai pusei. Esmu rīkojis visu, sākot no intīmām dzimšanas dienām līdz uznirstošajiem logiem un privātām vakariņām, un pret katru no tām izturos tā, it kā tas būtu vissvarīgākais. Ja kādreiz esat vēlējies šefpavāru, kurš jūtas kā ģimene un pavāri, it kā viņi būtu dzīvojuši visur, kur jums patīk -

Šefpavāra Džezija Hārvija Kali un Karību jūras reģiona virtuve
6 gadu pieredze Esmu slavenību šefpavārs ar izpārdotiem popups Losandželosā, Ņujorkā un Maiami. Es iemācījos kļūt par šefpavāru, vērojot savu vecmāmiņu un strādājot virtuvēs. Es piedalījos ēdienā un vīnā kā šefpavārs "Atdzīvinot ēdienu ainu Losandželosā".

Sterlinga pusdienu un vakariņu pakalpojumi
20 gadu pieredze Esmu personīgais šefpavārs, gatavojot ēdienu cienījamiem un turīgiem klientiem. Man ir Le Cordon Bleu kulinārijas grāds. Es saņēmu kulinārijas ieteikuma vēstuli no Forbes desmit bagātākā dalībnieka visā pasaulē.

Veselīgas sezonas maltītes ar uztura šefpavāru Cate
Četru gadu pieredze Man ir 4 gadu pieredze veselības atbalstošu maltīšu gatavošanā, lai dziedinātu klientus Losandželosā. Esmu integrētā uztura institūta sertificēts holistisks veselības treneris. Food Network "Chopped" čempions un turnīru finālists.

Brady radošie neapoliešu ēdieni
24 gadu pieredze, liekot cilvēkiem justies ērti, piedāvājot radošas ēdienkartes un piedzīvojumus. Esmu pilnveidojis savas kulinārijas prasmes gan virtuvēs, gan augstspiediena pasākumu vidē. Esmu izveidojis mobilo neapoliešu virtuves koncepciju, kas piedāvā neaizmirstamus ēdienus, privātu ēdināšanas uzņēmumu, kā arī plaša mēroga pasākumu pakalpojumus. Ļaujiet man jūs aizvest gardā un barojošā ceļojumā.

Shieya globālie kulinārijas ceļojumi
10 gadu pieredze Es vairāk nekā desmit gadu gatavoju īpašus ēdienus no visdažādākajām ietekmēm. Es mācījos Nobu un arī Wolfgang Puck. Es uzvarēju Food Network's Supermarket Stakeout 6. sezonā un parādos Gastronauts.

Karību jūras un Eiropas virtuves maltītes, ko piedāvā Paola
7 gadu pieredze, ko gatavoju privātiem klientiem, apvienojot Karību jūras saknes ar globālām garšām. Es iemācījos gatavot no mammas un pusaudža darba. Es radu izcilu cepšanu un multikulturālu virtuvi.

Ziemeļaustrumu iedvesmotas privātas vakariņas, ko piedāvā Paola
9 gadu pieredze Esmu izstrādājis savas kulinārijas prasmes gadu laikā ar jahtu čarteriem un privātām vakariņām. Esmu ne tikai piedalījies nodarbībās, bet arī pilnveidojis savas prasmes ar jahtu čarterreisiem un privātām vakariņām. Esmu radījis ēdienus lieliskam viesu lokam, kuģojot ar jahtām.

Jazzed-up classics by Jasmin
10 gadu pieredze esmu apguvusi viesmīlību un izpildi privātās vakariņās. Man ir kulinārijas grāds Kesier kulinārijas institūtā. Es mācu nākamajiem šefpavāriem, kas ir mans lepnākais sasniegums.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē
Beverlihilsa – izpētiet citus pakalpojumus
Citi pakalpojumi, ko izpētīt
- Privāti pavāri Losandželosa
- Privāti pavāri Stanton
- Fotogrāfi Lasvegasa
- Fotogrāfi San Diego
- Fotogrāfi Henderson
- Personīgie treneri Santa Monica
- Fotogrāfi Paradise
- Fotogrāfi Newport Beach
- Fotogrāfi Irvine
- Fotogrāfi Carlsbad
- Grims Losandželosa
- Fotogrāfi Stanton
- Personīgie treneri San Diego
- Fotogrāfi Santa Monica
- Fotogrāfi Losandželosa
- Personīgie treneri Stanton
- Personīgie treneri Losandželosa