Airbnb pakalpojumi

Alvin – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Alvin – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Satriecoši Ilonkas dēlīši

8 gadu pieredze Esmu pašmācīts šefpavārs, kurš aizraujas ar unikālu kulinārijas piedzīvojumu radīšanu. 2020. gadā es absolvēju Augusta Eskofjē kulinārijas mākslas skolu ar augstu godu. Es nodibināju uzņēmumu, kas koncentrējās uz gardu un māksliniecisku dēlīšu izgatavošanu.

Pavārs

Dienvidu kreolu virtuve, ko piedāvā Chrissy Joy

10 gadu pieredze Es sāku savu karjeras apguvi kulinārijas prasmju apguvi vecmāmiņas kreolu virtuvē. Esmu mācījusies San Jacinto kopienas koledžas kulinārijas skolā. Esmu starptautiskās Baznīcas atjaunošanas vārda iecienītākais pārdevējs.

Pavārs

Manvel

Augu izcelsmes un fusion maltītes, ko piedāvā Niomi

Sveiki, es esmu Kima un esmu jūsu konsjeržs. Pēc rezervācijas veikšanas es varēšu palīdzēt iestatīt jūsu rezervāciju un sazināties ar šefpavāru Niomi! Vienmēr droši uzdodiet man jebkādus jautājumus! Šefpavāram Niomi patīk ievērot visaptverošu ēdiena gatavošanas stilu neatkarīgi no tā, vai kāds meklē kaut ko elegantu, vieglu un veselīgu, veģetārieti/vegānisku, eksotisku vai bezglutēna ēdienu (mēs varam uzņemt arī lielus bufetes stila pulciņus!); jautrība man ir dažādībā un izaicinājums. Viņa gatavo ēdienu restorānu nozarē jau vairāk nekā 20 gadus un ir pieredzējusi daudzus ēdienus, strādājusi un mācījusies no dažiem lieliskiem šefpavāriem šeit, Hjūstonā. Kas attiecas uz to, kas viņa ir kā personība, viņa mīl augus un dzīvniekus, tic cieņpilnam un laipnam un cenšas ievērot dzīvesveidu bez liekiem atkritumiem. (Lūk, skatoties uz jūsu burkānu galotnēm, tās ir lielisks chimichurri!)

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē