Airbnb pakalpojumi

Ville-d'Avray – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Sezonas ēdienkarte: ziemas zīmogs, šefpavārs Neraudeau

Valentīns Neraudo (Valentin Neraudeau), grāmatas "No ģimenes dārza līdz izcilām maltītēm" autors, strādājis kopā ar Mišelu Gerāru (Michel Guérard). Sezonāli kulinārijas darbi, kas pielāgojami jūsu gaumei un alerģijām.

Šefpavārs Johans Džeržbickis (Yohan Dzierzbicki) / isda

Mans mērķis ir piedāvāt katram viesim neaizmirstamu pieredzi, pasniedzot ēdienus, kas pagatavoti no labākajām sezonas sastāvdaļām.

Privātais šefpavārs Džuzeppe

Radoša virtuve, kas apvieno atmiņu, intuīciju un dzeju, lai pārveidotu maltīti.

Stjuarta radošās degustācijas ēdienkartes

Esmu šefpavārs, kurš ir strādājis dažādās virtuvēs no Parīzes līdz Tokijai, no Berlīnes līdz Bangkoka.

Šefpavāres Fanijas saldie mirkļi

Es gatavoju gardus mājās gatavotus desertus un radu patīkamu un draudzīgu atmosfēru neaizmirstamam saldam mirklim.

Autentisks japāņu kulinārijas piedzīvojums Parīzes reģionā

Kā privāts pavārs es gatavoju ģimenes un tradicionālos japāņu ēdienus, kas atrodami izakajas

Āfrikas iedvesmotas gardēžu vakariņas

Esmu privāts šefpavārs, kas piedāvā unikālu gastronomisko pieredzi ar afro-karību garšu. Ēdienkarte pēc pasūtījuma, pilns serviss, pie jums mājās.

Etjēna piedāvātās gastronomiskās ēdienkartes

Esmu strādājis Parīzes restorānā Tour d'Argent un citās prestižās iestādēs.

Gastronomiskā ceļojumu virtuve ar šefpavāru Kristu

Kulinārijas pieredze, ceļojums starp kultūrām un garšām. Es jums piedāvāju personalizētu un netipisku pakalpojumu. No servēšanas līdz pat šķīvim

Antonin ēdienkarte

Pirms ēdienkartes izveides es iepriekš apkopoju visu informāciju par klientiem, viņu gaumi, vēlmēm, īpašām prasībām, lai pēc tam varētu piedāvāt ēdienkarti, kuru klienti var apstiprināt.

La Dolce Vita pie galda

Manuprāt, virtuve ir manas kultūras sirds: vienkāršība, tradīcijas un viesmīlība, kas pārvēršas autentiskā pieredzē.

Atklājiet Afro-Gastronomie by Cheffe Sonia

Aizraujas ar augstu gastronomiju, es aicinu jūs kopā ar manu virtuvi izpētīt Āfrikas gastronomijas bagātības, kas smalki apvienotas ar franču kulinārijas metodēm

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē