Airbnb pakalpojumi

Sitio de Calahonda – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Pasaules receptes no Luisa

Esmu gatavojis ēdienus prestižiem restorāniem un slavenībām, piemēram, Dženiferai Lorensai.

Ap Vidusjūru ar Tomi

Es gatavoju augu izcelsmes maltītes un jūras velšu mielastus ar Vidusjūras reģionam raksturīgām garšām.

Privāts šefpavārs Anaïs

Vidusjūras iedvesmota franču virtuve ar afrikāņu saknēm, autentiskas, instinktīvas garšas.

Gardēžu maltītes jūsu villā, ko piedāvā Michelin zvaigžņu šefpavārs

Nekādas iepirkšanās, ēdiena gatavošanas, uzkopšanas. Vienkārši izbaudiet brīvdienas, baudot gardus ēdienus.

Izbaudiet augstās virtuves pieredzi mājās

Augstā virtuve, starptautiskā kulinārijas māksla, kulinārijas tehnikas, konditorejas izstrādājumi

Privātais šefpavārs Džonatans Bernemans

Vegānu, augu izcelsmes, bioloģiski, mājās gatavoti, pielāgojami uztura vajadzībām.

Michelin uz jūsu galda

Izejvielas no vietējiem tirgiem Michelin restorānu trauki Radošums, noformējums, profesija Vienkāršā skaistums

Daniela banketi un svinības

Esmu strādājusi Dani Garsijā un vadījusi liela formāta pasākumus Andalūzijā.

Privātā šefpavāre Astrīda

labsajūta, ēdiena dizains, kulinārijas tehnika, radošums, gastronomija

Unikāls gastronomisks piedzīvojums ar Mauro Barreiro

Es pārveidoju jūsu uzturēšanos ekskluzīvā restorānā. Ēdieni ar personību, augstās virtuves tehnikām un gastronomisku pieredzi, ko vienmēr atcerēsieties.

Ekskluzīvas villas ēdināšana: pavārs Mickael un Katya

Franču ieskauta virtuve, sezonas ēdienkartes, bārbekjū tiešraidē un globāla garšu apvienošana.

Privāti pavāri villām Marbeljā

Marbella Chefs ir dzimuši ar mērķi padarīt mūsu klientiem pieejamu garšu un parādīt visu veidu speciālistus kulinārā māksla darbībā, nepametot savas mājas.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē