Airbnb pakalpojumi

Santa Cruz de Tenerife – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Santa Cruz de Tenerife – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Autors Moderna virtuve ar tradicionālo dvēseli

20 gadu pieredze es sāku gatavot 17 gadu vecumā Itālijā un iemācījos būt par šefpavāru Parīzē patieso nozīmi. Es apguvu praktisku pieredzi Itālijā, Parīzē un Tenerifē. Esmu strādājusi visā Eiropā, apgūstot tradīcijas un inovācijas Itālijā, Francijā un Spānijā.

Pavārs

Marksa modernās Izakaya vakariņas

8 gadu pieredze Sākotnēji no Filipīnām es sāku ar multimediju, pirms atradu savu aizraušanos: kulināriju. Es mācījos Filipīnu Liceja universitātē, koncentrējoties uz Āzijas virtuvēm. Es pilnveidoju savas prasmes, gatavojot vairāku ēdienu maltītes modernā izakajas vidē.

Pavārs

Vidusjūras reģiona šefpavāra Roberto privātās vakariņas

30 gadu pieredze es radu globālus kulinārijas mirkļus dzimšanas dienām, atpūtai un ģimeņu sapulcēm. Es sāku savu kulinārijas ceļojumu 18 gadu vecumā un guvu praktisku pieredzi ēstuvēs visā pasaulē. Es piedāvāju vakariņas intīmā gaisotnē, kur viesi ir pieredzējuši kulinārijas procesu.

Pavārs

Santa Cruz de Tenerife

Food Rebel by Eros

16 gadu pieredze esmu radījis zīmolu, kas ir ceļojis pa Eiropu, tostarp Franciju, Itāliju un Luksemburgu. Es mācījos Madridē un Marseļā kopā ar tādiem šefpavāriem kā Alberts Adrijs, Oriols un Džeimijs Olivers. Esmu bijis finālists vairākos turnīros un čempionātos ar spāņu kulinārijas izlasi.

Pavārs

Ielu līmeņa augstākā līmeņa virtuve

20 gadu pieredze es izveidoju savu kulinārijas identitāti, strādājot ar Michelin zvaigznēm novērtētās virtuvēs kopā ar slaveniem šefpavāriem. Es mācījos pie tādiem pavāriem kā Alberts Adrià, Elkano un Džeimijs Olivers. Es strādāju 1, 2 un 3 ar Michelin zvaigznēm novērtētās virtuvēs kopā ar slaveniem šefpavāriem.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē

Citi pakalpojumi, ko izpētīt