
Airbnb pakalpojumi
Santa Cruz de Tenerife – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Santa Cruz de Tenerife – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Autors Moderna virtuve ar tradicionālo dvēseli
20 gadu pieredze es sāku gatavot 17 gadu vecumā Itālijā un iemācījos būt par šefpavāru Parīzē patieso nozīmi. Es apguvu praktisku pieredzi Itālijā, Parīzē un Tenerifē. Esmu strādājusi visā Eiropā, apgūstot tradīcijas un inovācijas Itālijā, Francijā un Spānijā.

Pavārs
Marksa modernās Izakaya vakariņas
8 gadu pieredze Sākotnēji no Filipīnām es sāku ar multimediju, pirms atradu savu aizraušanos: kulināriju. Es mācījos Filipīnu Liceja universitātē, koncentrējoties uz Āzijas virtuvēm. Es pilnveidoju savas prasmes, gatavojot vairāku ēdienu maltītes modernā izakajas vidē.

Pavārs
Vidusjūras reģiona šefpavāra Roberto privātās vakariņas
30 gadu pieredze es radu globālus kulinārijas mirkļus dzimšanas dienām, atpūtai un ģimeņu sapulcēm. Es sāku savu kulinārijas ceļojumu 18 gadu vecumā un guvu praktisku pieredzi ēstuvēs visā pasaulē. Es piedāvāju vakariņas intīmā gaisotnē, kur viesi ir pieredzējuši kulinārijas procesu.

Pavārs
Santa Cruz de Tenerife
Food Rebel by Eros
16 gadu pieredze esmu radījis zīmolu, kas ir ceļojis pa Eiropu, tostarp Franciju, Itāliju un Luksemburgu. Es mācījos Madridē un Marseļā kopā ar tādiem šefpavāriem kā Alberts Adrijs, Oriols un Džeimijs Olivers. Esmu bijis finālists vairākos turnīros un čempionātos ar spāņu kulinārijas izlasi.

Pavārs
Ielu līmeņa augstākā līmeņa virtuve
20 gadu pieredze es izveidoju savu kulinārijas identitāti, strādājot ar Michelin zvaigznēm novērtētās virtuvēs kopā ar slaveniem šefpavāriem. Es mācījos pie tādiem pavāriem kā Alberts Adrià, Elkano un Džeimijs Olivers. Es strādāju 1, 2 un 3 ar Michelin zvaigznēm novērtētās virtuvēs kopā ar slaveniem šefpavāriem.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē