Airbnb pakalpojumi

Radlett – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Džeralda drosmīgas globālās vakariņas

Es apvienoju Tuvo Austrumu un Eiropas garšas neaizmirstamos ēdienos.

Luidži vakariņas Vidusjūras reģionā

Es studēju naturopātisku kulināriju Londonas Karaļa koledžā un sacentos Cuochi d'Italia.

Izsmalcināta Džonatana viesnīcas stila virtuve

"Es apvienoju dažādību un precizitāti katrā ēdienā, radot neaizmirstamus ēdienus, kas iepriecina maņas un atstāj paliekošus iespaidus."

Sezonālas Emīlijas garšas

Michelin apmācīts šefpavārs, kas nes itāļu siltumu jūsu galdā, lai kur jūs atrastos.

Britu vakariņas ar Kārli

Ex Mayfair konditore, kas pašlaik strādā UHNW mājsaimniecībās, lai radītu ekskluzīvus ēdināšanas pakalpojumus

Suši un garšvielas, ko piedāvā Simone

Es gatavoju radošu, starptautisku virtuvi ar tīrām, godīgām un sirsnīgām garšām.

Garšīgs ēdiens jūsu ķermenim, prātam un dvēselei

Plantforward, veselīgs un garšīgs ēdiens, kas ietver ilgtspējību un sezonalitāti.

Džovanni itāļu ēdienkartes

Esmu gatavojis ēdienu populārākajos itāļu restorānos, tostarp Al Duca Londonas centrā.

Sebastiana klasiskās itāļu ēdienkartes

Es gatavoju autentiskus itāļu ēdienus, izmantojot augstas kvalitātes un sezonālas sastāvdaļas.

Itāļu un japāņu apvienojums, ko piedāvā Massimiliano

Es apvienoju itāļu mantojumu ar japāņu precizitāti, lai radītu košus, sezonālus ēdienus.

Romas virtuve un Grasielas globālās garšas

Es apvienoju romiešu tradīcijas ar starptautiskiem akcentiem, veidojot izsmalcinātas, noapaļotas ēdienkartes.

Itāļu un Vidusjūras smalkas vakariņas, ko piedāvā Džovanni

Es radu gardas maltītes ar tradicionālu un modernu Vidusjūras garšu.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē