Airbnb pakalpojumi

Mount Pleasant – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Mount Pleasant – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Ļaunprātīgi Redžija ēdieni

10 gadu pieredze Es sāku savu kulinārijas ceļojumu 14 gadu vecumā ar pieredzi no pagalma grilēšanas līdz smalkām vakariņām. Es mācījos zem labākajiem šefpavāriem un vairāk nekā 4 gadus vadīju uzņēmējdarbību no saimniecības līdz galdam. Esmu gatavojis Deivam Šapelam, Krisam Rokam un Cionam Viljamsam.

Pavārs

Šefpavāra Džona DiLeo ēdieni pēc pasūtījuma

30 gadu pieredze Man ir klasiskas franču valodas apmācības un dziļa saikne ar manu itāļu mantojumu. Es studēju Amerikas Kulinārijas institūtā un mācījos šefpavāra Kristiana Delūvjera vadībā. Esmu atvēris restorānus un viesnīcas Ņujorkā, Nantaketā, Kīvestā un Maskavā.

Pavārs

Tējas ballītes un ēdināšana

28 gadu pieredze Manam vīram pieder un mēs vadām 26 Dievišķo, kas piesaista lielus un mazus notikumus. Es absolvēju Džonsona un Velsas Universitāti un Skotsdeilas Kulinārijas institūtu. Es pilnveidoju savas kulinārijas prasmes The Sanctuary un The Charleston Place.

Pavārs

Čārlstonas moderns privāts maltīte

23 gadu pieredze esmu strādājis par sous šefpavāru, vadošo ēdināšanas šefpavāru un izpildītāju dažādos apstākļos. Man ir kulinārijas grāds Čārlstonas Kulinārijas institūtā Dienvidkarolīnā. Mans garneļu un putraimu ēdiens bija iekļauts Čikāgas Tribune Top 100 We Ate sarakstā.

Pavārs

Šefpavāra Darela gardi vakariņu piedzīvojumi

13 gadu pieredze esmu strādājis par šefpavāru, ēdienu un dzērienu vadītāju un ēdināšanas uzņēmumu. Es apmeklēju Džonsona un Velsas universitāti un mācījos no trim šefpavāru īpašniekiem. Piecus gadus mēs ar sievu vadījām organizāciju, kas baroja vairāk nekā 500 ģimenes, kurām nepieciešama palīdzība.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē