Airbnb pakalpojumi

Massy – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Gastronomiskā ceļojumu virtuve ar šefpavāru Kristu

Kulinārijas pieredze, ceļojums starp kultūrām un garšām. Es jums piedāvāju personalizētu un netipisku pakalpojumu. No servēšanas līdz pat šķīvim

Ēdienkarte atbilstoši pasākumam un vēlmēm

Es jums piedāvāju unikālu pieredzi ar sezonas un ilgtspējīgiem produktiem. Es pielāgojos jūsu vēlmēm, neatkarīgi no tā, vai esat veģetārietis vai gaļas cienītājs.

Šefpavāra Matteo radītais – Garša un aizrautība

Katrs ēdiens ir unikāls, iedvesmojoties no gadalaikiem un manas pieredzes. Mans mērķis: pamodināt jūsu sajūtas ar sirsnīgu, dāsnu un raksturīgu virtuvi.

Privāts šefpavārs Bastjēns

Esmu šefpavārs, kas piedāvā ēdienus, kas pagatavoti no sirds, ar radošu pieeju, cienot produktus un garšu harmoniju, un izceļot franču gastronomiju.

Privātais šefpavārs Toko Essom

Intuitīvi drosmīga un radoša virtuve, kas izstrādāta ar izsmalcinātību un pastāvīgi attīstās, kas katrā kumosā nodod šo aizrautību, intīma virtuve, ko nosaka gadalaiki

Saldās/ sāļās uzkodas

Lai svētdienā labi pavadītu laiku un izbaudītu Parīzes dzīvi, ļaujieties šī gardēžu vēlā brokastu vilinājumam

Antonin ēdienkarte

Pirms ēdienkartes izveides es iepriekš apkopoju visu informāciju par klientiem, viņu gaumi, vēlmēm, īpašām prasībām, lai pēc tam varētu piedāvāt ēdienkarti, kuru klienti var apstiprināt.

Kristofa iedvesmota franču virtuve

Aicinu jūs izbaudīt oriģinālu piedzīvojumu, izmantojot draudzīgu virtuvi, kas ir pilna ar garšas atklājumiem.

Patrika globālās garšas

Ļaujiet man jūs iepazīstināt globālā garšas ekskursijā ar dažādiem ēdieniem rokas stiepiena attālumā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē