
Airbnb pakalpojumi
London Borough of Lambeth – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
London Borough of Lambeth – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Fusion indiešu smalkās vakariņas, ko piedāvā Arup
25 gadu pieredze Mans kulinārijas ceļojums aptver rietumu un indiešu virtuves no Deli līdz Francijai un Londonu. Man ir maģistra grāds viesnīcu un ēdināšanas pārvaldības un pārtikas nekaitīguma apmācībā. Mans restorāns nopelnīja Michelin šķīvi Grand Trunk Road, izmantojot inovatīvu indiešu virtuvi.

Pavārs
Vispasaules garšas un bārbekjū, ko piedāvā Šons
15 gadu pieredze, ko esmu ieguvis augsta līmeņa klientiem, taču esmu lepns par pozitīvām viesu atsauksmēm. Es studēju komerciālo kulināriju Melburnas Politehnikumā un vadīju meistarklasi Teksasas grilā. Gatavots pār oglēm Melburnas slavenajā Queen Vic Markets, kas tagad sniedz jums drosmīgu garšu

Pavārs
Panāziešu apvienojums, ko piedāvā YE
Esmu Le Cordon Bleu Paris apmācīts, Malaizijas privātais šefpavārs ar plašu kulinārijas pieredzi - no kulinārijas nodarbībām līdz korporatīviem pasākumiem un privātām ballītēm - es katram ēdienam piedāvāju profesionālas prasmes un aizrautību. Paraksta ēdieni ir Nasi Lemak, Malaizijas karija vista, Satay, Mee goreng un dažādas jūras veltes un kūkas. Dzīvojot 6 valstīs 4 kontinentos un ceļojot uz vairāk nekā 40 valstīm, man patīk dalīties savās kulinārijas zināšanās, ceļojumu stāstos un ieteikumos Londonā un ārpus tās. Es runāju angļu, mandarīnu, kantoniešu un malajiešu valodā.

Pavārs
Lielā Londona
Ane svaiga mājās gatavota virtuve
7 gadu pieredze Mana kulinārijas pieredze ir daudzveidīga un izsmalcināta, vērsta uz mīlestību un kopību. Es studēju gastronomiju Brazīlijā, pašlaik apgūstu gelato un vairāk par franču konditorejas izstrādājumiem. Es strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā, uzlabojot savas kulinārijas prasmes.

Pavārs
Restorāna šefpavāra degustāciju ēdienkarte, ko piedāvā Yuzu
13 gadu pieredze Esmu pilnveidojis savas prasmes 3 ar Michelin zvaigznēm novērtētās virtuvēs un palīdzējis izveidot 5 restorānus. Es strādāju The Five Fields in Chelsea, Shaun Rankin at Grantley Hall un Bohemia Jersey. Es palīdzēju izveidot ēdienkartes ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos.

Pavārs
Yuzu sezonas ģimenes vai bufetes tipa maltīte
12 gadu pieredze esmu strādājis ar Michelin zvaigznēm novērtētajās virtuvēs un tagad radu neaizmirstamus vakariņu mirkļus mājās. Es mācījos The Five Fields, Bohemia Jersey un Shaun Rankin at Grantley Hall. Es piedalījos divās jaunu restorānu atklāšanas komandās, kurām tika piešķirta Michelin zvaigzne.
Pavāri – visi pakalpojumi

Alana klasiskās maltītes un izsmalcinātas degustācijas ēdienkartes
25 gadu pieredze esmu strādājis smalkās vakariņās, luksusa viesnīcās un augstākās klases gastrobos. Man ir NVQ 3. līmeņa diploms viesmīlības un ēdināšanas jomā. Es strādāju Londonas pirmajā nodaļā, kur palīdzēju komandai iegūt Michelin zvaigzni.

Dena mūsdienu Eiropas kulinārija
8 gadu pieredze es koncentrējos uz mūsdienu Eiropas maltītēm, liekot uzsvaru uz britu virtuvi. Mana apmācība notiek profesionālās virtuvēs Londonā, Austrālijā un Jaunzēlandē. Mans stils ir balstīts uz maniem ceļojumiem uz Āziju, Latīņameriku, Tuvajiem Austrumiem un Rietumāfriku.

Vakariņu ballītes un gatavas maltītes, ko piedāvā Deivids
30 gadu pieredze Es sniedzu privāta šefpavāra pakalpojumus pasākumiem Londonā, Kentā, Eseksā un Sarejā un tās apkārtnē. Es pabeidzu veselības un drošības 3. līmeņa apmācību un ēdiena gatavošanu ēdināšanas kursiem. Es gatavoju Lēdijai Diānai Spenserai un viņas majestātei karalienei Elizabetei 2.

Londonas privātais šefpavārs - svaiga, krāsaina kulinārija
10 gadu pieredze Esmu īpašs šefpavārs ar spēcīgu pieredzi privātās mājsaimniecībās un superjahtas. Es mācījos pie izciliem šefpavāriem, uzlabojot savas kulinārijas prasmes. Esmu strādājis privātās mājsaimniecībās un superjahtos.

Maisie sezonas maltītes augu virzienā
17 gadu pieredze Es cieši sadarbojos ar bioloģiskajām saimniecībām un izmantoju ar uzturvielām bagātu, pārdomāti audzētu produkciju. Daudzu gadu praktiskā apmācība dažādās virtuvēs uzlaboja manas prasmes. Mana maiznīca un ēstuve Austrumlondonā godina vietējās sastāvdaļas ar globālu iedvesmu.

Itāļu un Vidusjūras smalkas vakariņas, ko piedāvā Džovanni
11 gadu pieredze Man ir šefpavāra pieredze ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos, luksusa viesnīcās un privātos pasākumos. Es trenējos smalkās maltītēs un ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos Itālijā un Apvienotajā Karalistē. Esmu gatavojis ēdienu VIP, izpilddirektoriem un pat karaliskai ģimenei, kā arī luksusa viesnīcas.

Romas virtuve un Grasielas globālās garšas
20 gadu pieredze Nākot no restauratoru ģimenes, es apvienoju romiešu autentiskumu un starptautisko noskaņu. Es mācījos 12 dažādās tautās, pilnveidojot savas prasmes augstākā līmeņa virtuvēs visā pasaulē. Es biju Anglijas valdības galvenais šefpavārs, demonstrējot romiešu kulinārijas tradīcijas.

Šalomas starptautiskās ēdienkartes
Trīs gadu pieredze Esmu inovatīvs šefpavārs un ēdināšanas uzņēmums, kurš ir gatavojis tādus kulinārijas izcilumus kā Džeimijs Olivers. Es ieguvu grādu viesmīlības pārvaldībā Surrey Universitātē. 2022. gadā es uzvarēju Vegan Catering Company of the Year, un man ir vairāk nekā 100 5 zvaigžņu atsauksmes tiešsaistē.

Vienkāršas Panagiotis sastāvdaļas, tonnas garšas
11 gadu pieredze, ko apguvu Angler, City Social un Pollen Street Social, all Michelin zvaigznēs. Es pabeidzu 2 gadu kulinārijas programmu Grieķijā, kas aptver sagatavošanās un progresīvas tehnikas. Visu gadu es visu gadu strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā Angler.

Sebastiana klasiskās itāļu ēdienkartes
12 gadu pieredze Esmu strādājis slavenās iestādēs un kā šefpavārs pasākumos un privātpersonās. Es ieguvu pamatkulinārijas prasmes Vestminsteras Kingsvejas koledžā. Es nepārtraukti pilnveidoju savas prasmes, kas patiesi novērtē virtuves klientus.

Ēdiet kā Miča rokzvaigzne
15 gadu pieredze es gatavoju gardus ēdienus tādiem mūziķiem kā Metallica, Red Hot Chilli Peppers un Queen. Mana mīlestība gatavot veselīgu ēdienu ir vecāku iedvesmas avots. Es piedalījos The Sunday Times darbā ar Metallica 2024. gadā.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē
London Borough of Lambeth – izpētiet citus pakalpojumus
Citi pakalpojumi, ko izpētīt
- Privāti pavāri Parīze
- Privāti pavāri Londona
- Fotogrāfi Amsterdama
- Fotogrāfi Brisele
- Ēdināšana Manchester
- Privāti pavāri City of Westminster
- Masāža City of London
- Privāti pavāri Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Privāti pavāri Darwen
- Privāti pavāri London Borough of Camden
- Privāti pavāri London Borough of Islington
- Fotogrāfi London Borough of Hackney
- Fotogrāfi London Borough of Hammersmith and Fulham
- Privāti pavāri London Borough of Tower Hamlets
- Fotogrāfi Parīze
- Matu stilists Londona
- Fotogrāfi Manchester
- Masāža City of Westminster
- Grims City of London
- Grims Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Ēdināšana Darwen
- Personīgie treneri London Borough of Camden
- Masāža London Borough of Islington
- Personīgie treneri London Borough of Hackney