Airbnb pakalpojumi

London Borough of Brent – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Vispasaules garšas un bārbekjū, ko piedāvā Šons

15 gadu pieredze, ko esmu ieguvis augsta līmeņa klientiem, taču esmu lepns par pozitīvām viesu atsauksmēm. Es studēju komerciālo kulināriju Melburnas Politehnikumā un vadīju meistarklasi Teksasas grilā. Gatavots pār oglēm Melburnas slavenajā Queen Vic Markets, kas tagad sniedz jums drosmīgu garšu

Džovanni itāļu ēdienkartes

26 gadu pieredze esmu strādājis dažādos itāļu restorānos - no modernām restorāniem līdz smalkām vakariņām. Es ieguvu diplomu kulinārijas skolā Neapolē, Itālijā. Man ir bijis prieks gatavot Valentino Rossi, Ševčenko un Rikardo Skamarcio.

Alana klasiskās maltītes un izsmalcinātas degustācijas ēdienkartes

25 gadu pieredze esmu strādājis smalkās vakariņās, luksusa viesnīcās un augstākās klases gastrobos. Man ir NVQ 3. līmeņa diploms viesmīlības un ēdināšanas jomā. Es strādāju Londonas pirmajā nodaļā, kur palīdzēju komandai iegūt Michelin zvaigzni.

Maisie sezonas maltītes augu virzienā

17 gadu pieredze Es cieši sadarbojos ar bioloģiskajām saimniecībām un izmantoju ar uzturvielām bagātu, pārdomāti audzētu produkciju. Daudzu gadu praktiskā apmācība dažādās virtuvēs uzlaboja manas prasmes. Mana maiznīca un ēstuve Austrumlondonā godina vietējās sastāvdaļas ar globālu iedvesmu.

Ane svaiga mājās gatavota virtuve

7 gadu pieredze Mana kulinārijas pieredze ir daudzveidīga un izsmalcināta, vērsta uz mīlestību un kopību. Es studēju gastronomiju Brazīlijā, pašlaik apgūstu gelato un vairāk par franču konditorejas izstrādājumiem. Es strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā, uzlabojot savas kulinārijas prasmes.

Vienkāršas Panagiotis sastāvdaļas, tonnas garšas

11 gadu pieredze, ko apguvu Angler, City Social un Pollen Street Social, all Michelin zvaigznēs. Es pabeidzu 2 gadu kulinārijas programmu Grieķijā, kas aptver sagatavošanās un progresīvas tehnikas. Visu gadu es visu gadu strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā Angler.

Itāļu un Vidusjūras smalkas vakariņas, ko piedāvā Džovanni

11 gadu pieredze Man ir šefpavāra pieredze ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos, luksusa viesnīcās un privātos pasākumos. Es trenējos smalkās maltītēs un ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos Itālijā un Apvienotajā Karalistē. Esmu gatavojis ēdienu VIP, izpilddirektoriem un pat karaliskai ģimenei, kā arī luksusa viesnīcas.

Ēdiet kā Miča rokzvaigzne

15 gadu pieredze es gatavoju gardus ēdienus tādiem mūziķiem kā Metallica, Red Hot Chilli Peppers un Queen. Mana mīlestība gatavot veselīgu ēdienu ir vecāku iedvesmas avots. Es piedalījos The Sunday Times darbā ar Metallica 2024. gadā.

Romas virtuve un Grasielas globālās garšas

20 gadu pieredze Nākot no restauratoru ģimenes, es apvienoju romiešu autentiskumu un starptautisko noskaņu. Es mācījos 12 dažādās tautās, pilnveidojot savas prasmes augstākā līmeņa virtuvēs visā pasaulē. Es biju Anglijas valdības galvenais šefpavārs, demonstrējot romiešu kulinārijas tradīcijas.

Itāļu un japāņu apvienojums, ko piedāvā Massimiliano

15 gadu pieredze Apmācīts Itālijā un Londonā, esmu apguvis dažādas virtuves un vadījis labākās virtuves komandas. Es studēju kulinārijas mākslu Itālijā, liekot pamatus savai karjerai. Esmu vadījis komandas populārākajās virtuvēs, piemēram, Rokā, pilnveidojot savas prasmes un līderību.

Londonas privātais šefpavārs - svaiga, krāsaina kulinārija

10 gadu pieredze Esmu īpašs šefpavārs ar spēcīgu pieredzi privātās mājsaimniecībās un superjahtas. Es mācījos pie izciliem šefpavāriem, uzlabojot savas kulinārijas prasmes. Esmu strādājis privātās mājsaimniecībās un superjahtos.

Panāziešu apvienojums, ko piedāvā YE

Esmu Le Cordon Bleu Paris apmācīts, Malaizijas privātais šefpavārs ar plašu kulinārijas pieredzi - no kulinārijas nodarbībām līdz korporatīviem pasākumiem un privātām ballītēm - es katram ēdienam piedāvāju profesionālas prasmes un aizrautību. Paraksta ēdieni ir Nasi Lemak, Malaizijas karija vista, Satay, Mee goreng un dažādas jūras veltes un kūkas. Dzīvojot 6 valstīs 4 kontinentos un ceļojot uz vairāk nekā 40 valstīm, man patīk dalīties savās kulinārijas zināšanās, ceļojumu stāstos un ieteikumos Londonā un ārpus tās. Es runāju angļu, mandarīnu, kantoniešu un malajiešu valodā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē