Airbnb pakalpojumi

Leatherhead – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Āzijas un Francijas apvienojums, Filips

Franču-japāņu gardēžu apvienojums ar umami, līdzsvaru, precizitāti un pārsteigumu.

Afro-Caribbean fusion ēdienkartes by Ebenezer

Cally Munchy dibinātājs, esmu bijis iekļauts Time Out un Conde Nast Traveller.

Karību un Āzijas valstu apvienojums, ko radījusi Mišela

Aizraujas ar autentisku, unikālu garšu radīšanu, kas apvieno Karību jūras un Āzijas valstis.

Džeralda drosmīgas globālās vakariņas

Es apvienoju Tuvo Austrumu un Eiropas garšas neaizmirstamos ēdienos.

Luidži vakariņas Vidusjūras reģionā

Es studēju naturopātisku kulināriju Londonas Karaļa koledžā un sacentos Cuochi d'Italia.

Pasaules garšas

Es radu tēlainas garšas, kas iepriecina savus klientus, sniedzot prātam neaptveramu pieredzi.

Surrey Catering by Eleanor

Amerikāņu šefpavāre Eleonora gatavo izcilu virtuves ēdienu, pievēršot uzmanību detaļām

Sezonālas Emīlijas garšas

Michelin apmācīts šefpavārs, kas nes itāļu siltumu jūsu galdā, lai kur jūs atrastos.

Izsmalcināta Džonatana viesnīcas stila virtuve

"Es apvienoju dažādību un precizitāti katrā ēdienā, radot neaizmirstamus ēdienus, kas iepriecina maņas un atstāj paliekošus iespaidus."

Sezonāls, moderns Eiropas ēdiens, ko piedāvā Saša

Es biju apmācīts Le Cordon Bleu un izstrādāju lieliskas britu šefpavāru receptes.

Vispasaules garšas un bārbekjū, ko piedāvā Šons

Es specializējos bārbekjū un izsmalcinātā japāņu, Vidusjūras un Tuvo Austrumu virtuvē.

Britu vakariņas ar Kārli

Ex Mayfair konditore, kas pašlaik strādā UHNW mājsaimniecībās, lai radītu ekskluzīvus ēdināšanas pakalpojumus

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē