Airbnb pakalpojumi

Le Kremlin-Bicêtre – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

AlkimiaChef, autors: Džovanni

Es specializējos itāļu virtuvē un rīkoju gan omulīgas vakariņas mājās, gan elegantus pasākumus, apvienojot tradīcijas, garšu un īstu Itālijas noskaņu.

Maltītes mājās, ko piedāvā Laura

Plaza Athénée un Baudelaire man iemācīja pilnveidot savas kulinārās prasmes.

Sezonas ēdienkarte: ziemas zīmogs, šefpavārs Neraudeau

Valentīns Neraudo (Valentin Neraudeau), grāmatas "No ģimenes dārza līdz izcilām maltītēm" autors, strādājis kopā ar Mišelu Gerāru (Michel Guérard). Sezonāli kulinārijas darbi, kas pielāgojami jūsu gaumei un alerģijām.

Stanislas radošie galdi

Esmu strādājis visā pasaulē un pēdējā laikā La Table de Cybèle.

Privāts šefpavārs Isda

Es vēlos, lai viesi izbaudītu vislabāko pieredzi, un ļauju viņiem izmēģināt manus ēdienus, kas pagatavoti no sezonas produktiem.

Sezonas un garšīga virtuve, ko piedāvā Natans

Mājās gatavotas, garšīgas un sezonālas maltītes, kas pagatavotas jūsu mājās, lai uzturēšanās būtu ērta un praktiska. Nobaudiet vietējos ēdienus, pat nepamīļinot pirkstu.

Aminas sezonas ēdienkartes

Man kā mājas šefpavāram bija iespēja gatavot Lacoste un Bonne Maman.

Faustīnes radošie ēdienkartes

Esmu mājas pavāre, kas izdomā radošas receptes, apvienojot estētiku un gardēžu vēlmes.

Privātais šefpavārs Džuzeppe

Radoša virtuve, kas apvieno atmiņu, intuīciju un dzeju, lai pārveidotu maltīti.

Stjuarta radošās degustācijas ēdienkartes

Esmu šefpavārs, kurš ir strādājis dažādās virtuvēs no Parīzes līdz Tokijai, no Berlīnes līdz Bangkoka.

Šefpavāres Ecem iedvesmas mirkļa ēdienkarte

Katrs ēdiens atspoguļo manu pieredzi prestižās virtuvēs.

Šefpavāres Fanijas saldie mirkļi

Es gatavoju gardus mājās gatavotus desertus un radu patīkamu un draudzīgu atmosfēru neaizmirstamam saldam mirklim.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē