Airbnb pakalpojumi

Hornchurch – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Āzijas un Francijas apvienojums, Filips

Franču-japāņu gardēžu apvienojums ar umami, līdzsvaru, precizitāti un pārsteigumu.

Karību un Āzijas valstu apvienojums, ko radījusi Mišela

Aizraujas ar autentisku, unikālu garšu radīšanu, kas apvieno Karību jūras un Āzijas valstis.

Džeralda drosmīgas globālās vakariņas

Es apvienoju Tuvo Austrumu un Eiropas garšas neaizmirstamos ēdienos.

Luidži vakariņas Vidusjūras reģionā

Es studēju naturopātisku kulināriju Londonas Karaļa koledžā un sacentos Cuochi d'Italia.

Pasaules garšas

Es radu tēlainas garšas, kas iepriecina savus klientus, sniedzot prātam neaptveramu pieredzi.

Izsmalcināta Džonatana viesnīcas stila virtuve

"Es apvienoju dažādību un precizitāti katrā ēdienā, radot neaizmirstamus ēdienus, kas iepriecina maņas un atstāj paliekošus iespaidus."

Sezonāls, moderns Eiropas ēdiens, ko piedāvā Saša

Es biju apmācīts Le Cordon Bleu un izstrādāju lieliskas britu šefpavāru receptes.

Sezonālas Emīlijas garšas

Michelin apmācīts šefpavārs, kas nes itāļu siltumu jūsu galdā, lai kur jūs atrastos.

Vispasaules garšas un bārbekjū, ko piedāvā Šons

Es specializējos bārbekjū un izsmalcinātā japāņu, Vidusjūras un Tuvo Austrumu virtuvē.

Britu vakariņas ar Kārli

Ex Mayfair konditore, kas pašlaik strādā UHNW mājsaimniecībās, lai radītu ekskluzīvus ēdināšanas pakalpojumus

Garšīgs ēdiens jūsu ķermenim, prātam un dvēselei

Plantforward, veselīgs un garšīgs ēdiens, kas ietver ilgtspējību un sezonalitāti.

Džovanni itāļu ēdienkartes

Esmu gatavojis ēdienu populārākajos itāļu restorānos, tostarp Al Duca Londonas centrā.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē