Airbnb pakalpojumi

Getafe – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Betlēmes tapu un gaļas degustācija

Fundé Cocina Conversa - uzņēmums, kas pārveido virtuvi par vietu, kur sazināties.

Havjera tradicionālā maltīte

Esmu šefpavārs, un Francijas ministrs personīgi apsveica mani ar ēdieniem.

Nomadu tapas, ar ko dalīties

Man ir daudzveidīga pieredze virtuvēs no dažādām pasaules malām, man patīk likt cilvēkiem izbaudīt gastronomisku pieredzi tā, it kā restorāns būtu mājās.

Šefpavāra Hosē gatavotie ēdieni

Esmu apmācīts prestižajā kulinārijas skolā Le Cordon Bleu.

Spāņu virtuves plīts mājās, ko piedāvā Hosē

Esmu šefpavārs un piedalījos Telecinco un Radio Televisión Española programmās.

Privātais šefpavārs Diego

Japāņu, peruāņu, spāņu virtuve; produkts, Michelin tehnika, īstas garšas.

Gastronomiskais ceļojums Fusion un starptautiskā virtuve

Esmu peruāņu šefpavārs ar zināšanām indiešu, taizemiešu, meksikāņu un itāļu virtuvēs.

Unikāla Jamaikas virtuve ar Kingz virtuvi

Es piedāvāju autentisku Jamaikas virtuvi ar modernu akcentu, izmantojot inovatīvas metodes.

Havjera Vidusjūras garša

Privāts jahtu šefpavārs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi Vidusjūras reģionā, ceļojot pa mūsu jūru, apvienojot tradīcijas, radošumu, svaigu produktu, vienkāršu virtuvi, garšu un godīgumu.

Pasaulīga garša - Fusion piedzīvojums

Le Cordon Bleu šefpavārs ar 15 gadu pieredzi populārākajos restorānos un 5 zvaigžņu viesnīcās.

Kanalla Izakaya Madrid šefpavārs

Es apvienoju globālās garšas ar precizitāti un radošumu.

Frančesko vakariņas Vidusjūrā

Esmu šefpavārs, konsultants un instruktors, kas saviem klientiem sniedz aizrautību un zināšanas.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē