Hosē Luisa Madrides augstā virtuve

Esmu gatavojis ēdienu pieczvaigžņu viesnīcās, piemēram, The Palace.
Automātiski tulkots
Pavārs (Madride)
Pakalpojums tiek sniegts šeit: Taberna & Media

Gardēžu tapas ar vīnu

€ 70 par viesi
Izbaudiet augstās virtuves tapas kopā ar noteiktām etiķetēm. Šī ēdienkarte piedāvā tradīcijas, inovācijas un garšu katrā kumosā. Tas ir ideāli piemērots ziņkārīgajiem, kuri vēlas izmēģināt ko jaunu.

Klasiskas tapas ar vīnu

€ 70 par viesi
Atklājiet no jauna tradicionālo tapu garšu, ko papildina milzīgi vīni. Šī opcija ir veltījums tradicionālajai spāņu virtuvei.

Vidusjūras tapas ar vīnu

€ 80 par viesi
Izbaudiet svaigākās tapas, kuru iedvesmas avots ir mūsu jūras virtuve. Šajā ēdienkartē ir daudz olīveļļas, jūras velšu, dārzeņu un garšvielu, ko papildina malki, kas atgādina smiltis un sāli.
Ja vēlaties, lai Jose Luis veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
40 gadu pieredze
Esmu gatavojis ēdienu kopā ar tādiem šefpavāriem kā Claude Maison, Alain Guigan, Francisco Rubio un Luis Irizar.
Karjeras sasniegums
Mani publicēja Macarfi Guide, Repsol Guide un Time Out Madrid.
Izglītība un apmācība
Esmu mācījusies Lake Hospitality School un Maria Zallas 'School of Hospitality.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Kur jums jādodas

Taberna & Media
28009, Madride, Madrides apgabals, Spānija

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Jose Luis uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
No € 70 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Hosē Luisa Madrides augstā virtuve

Esmu gatavojis ēdienu pieczvaigžņu viesnīcās, piemēram, The Palace.
Automātiski tulkots
Pavārs (Madride)
Pakalpojums tiek sniegts šeit: Taberna & Media
No € 70 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Gardēžu tapas ar vīnu

€ 70 par viesi
Izbaudiet augstās virtuves tapas kopā ar noteiktām etiķetēm. Šī ēdienkarte piedāvā tradīcijas, inovācijas un garšu katrā kumosā. Tas ir ideāli piemērots ziņkārīgajiem, kuri vēlas izmēģināt ko jaunu.

Klasiskas tapas ar vīnu

€ 70 par viesi
Atklājiet no jauna tradicionālo tapu garšu, ko papildina milzīgi vīni. Šī opcija ir veltījums tradicionālajai spāņu virtuvei.

Vidusjūras tapas ar vīnu

€ 80 par viesi
Izbaudiet svaigākās tapas, kuru iedvesmas avots ir mūsu jūras virtuve. Šajā ēdienkartē ir daudz olīveļļas, jūras velšu, dārzeņu un garšvielu, ko papildina malki, kas atgādina smiltis un sāli.
Ja vēlaties, lai Jose Luis veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
40 gadu pieredze
Esmu gatavojis ēdienu kopā ar tādiem šefpavāriem kā Claude Maison, Alain Guigan, Francisco Rubio un Luis Irizar.
Karjeras sasniegums
Mani publicēja Macarfi Guide, Repsol Guide un Time Out Madrid.
Izglītība un apmācība
Esmu mācījusies Lake Hospitality School un Maria Zallas 'School of Hospitality.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Kur jums jādodas

Taberna & Media
28009, Madride, Madrides apgabals, Spānija

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Jose Luis uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?