Airbnb pakalpojumi

Courbevoie – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Aminas sezonas ēdienkartes

Man kā mājas šefpavāram bija iespēja gatavot Lacoste un Bonne Maman.

Privātais šefpavārs Džuzeppe

Radoša virtuve, kas apvieno atmiņu, intuīciju un dzeju, lai pārveidotu maltīti.

Gardēžu piedzīvojums ar trifelēm

Izbaudiet kulinārijas pieredzi ar trifelēm: personalizētas ēdienkartes no uzkodām līdz desertam, kurās ar aizrautību un meistarību izcelta sezonas trifele, tieši jūsu mājās.

Stjuarta radošās degustācijas ēdienkartes

Esmu šefpavārs, kurš ir strādājis dažādās virtuvēs no Parīzes līdz Tokijai, no Berlīnes līdz Bangkoka.

Šefpavāres Nadjas sezonas ēdienkarte

Es katrā maltītē pielietoju prestižos restorānos apgūtās prasmes

Šefpavāres Ecem iedvesmas mirkļa ēdienkarte

Katrs ēdiens atspoguļo manu pieredzi prestižās virtuvēs.

Šefpavāres Fanijas saldie mirkļi

Es gatavoju gardus mājās gatavotus desertus un radu patīkamu un draudzīgu atmosfēru neaizmirstamam saldam mirklim.

Autentisks japāņu kulinārijas piedzīvojums Parīzes reģionā

Kā privāts pavārs es gatavoju ģimenes un tradicionālos japāņu ēdienus, kas atrodami izakajas

Šefpavāres Nadjas sezonas ēdienkarte

Es katrā maltītē pielietoju prestižos restorānos apgūtās prasmes

Gastronomiskā ceļojumu virtuve ar šefpavāru Kristu

Kulinārijas pieredze, ceļojums starp kultūrām un garšām. Es jums piedāvāju personalizētu un netipisku pakalpojumu. No servēšanas līdz pat šķīvim

Šefpavāra Matteo radītais – Garša un aizrautība

Katrs ēdiens ir unikāls, iedvesmojoties no gadalaikiem un manas pieredzes. Mans mērķis: pamodināt jūsu sajūtas ar sirsnīgu, dāsnu un raksturīgu virtuvi.

Ēdienkarte atbilstoši pasākumam un vēlmēm

Es jums piedāvāju unikālu pieredzi ar sezonas un ilgtspējīgiem produktiem. Es pielāgojos jūsu vēlmēm, neatkarīgi no tā, vai esat veģetārietis vai gaļas cienītājs.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē