
Airbnb pakalpojumi
Tulum – pavāri
Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.
Tulum – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs
Nogaršojiet Tulumu kopā ar šefpavāru Jairu
Mūsu neskaitāmie vakariņotāji atbalsta mūsu šefpavārus Rivjēras Maijā, aicinot viņus gatavot dažādās vietās. Izmantojot privātus piedzīvojumus katrā Meksikas pilsētā. Šajā gadījumā mēs piedāvājam šefpavāru Jair Pašlaik man ir 5 gadu pieredze, kas specializējas meksikāņu, veģetāriešu, vegānu virtuvē. Man ir bijusi iespēja gatavot ēdienu un mācīties no labākajiem Rivjēras Maijas šefpavāriem, kā arī esmu strādājis Grupo Karisma viesnīcās un Nómade Tulum. Kur katrs mājoklis sniedz labākās metodes un noslēpumus, kas piešķir manai virtuvei unikālu akcentu. Es tagad esmu Tulumā, lai dalītos ar jums savos kulinārijas piedzīvojumos, lai meksikāņu ēdieni tiktu nogādāti pasaules pēdējā nostūrī ar pārliecību, ka jums tas patīk, un paņemt līdzi nedaudz Meksikas!

Pavārs
Brokastis džungļos, Kventina
20 gadu pieredze Esmu miksologs un šefpavārs, kas specializējas veģetārās un vegāniskās brokastīs un vēlajās brokastīs. Es studēju Parīzes XII universitātē un dažādās apmācībās ar Inventive Leisure Apvienotajā Karalistē. Airbnb piedzīvojums mani izvēlējās par savām vēlajām brokastīm džungļos.

Pavārs
Tulum
Ekskluzīva privāta pavāra pakalpojumi, ko piedāvā Maximiliano
15 gadu pieredze Esmu strādājis augstās virtuves virtuvēs un tagad esmu viesnīcas Faena vadošais šefpavārs. Es mācījos Instituto Gastronómica Argentino un Realicé nepārtrauktās treniņu darbnīcās. Esmu Portezuelo un Fauno bāra īpašnieks Puerto Eskondido, Meksikā.

Pavārs
Tulum
Tuluma tekila un tako, T3 vitamīna piedzīvojums
15 gadu pieredze Ļaujieties īpaši atlasītiem tako pāriem ar tradicionālajām nelielām tekilas vai mezkala partijām. Es mācījos tieši no agaves stipro alkoholisko dzērienu ražotājiem, lai padziļinātu izpratni par mezcal. Mācījušies no labākajiem: ielu tako pārdevējiem un meistariem mezcal veidotājiem.

Pavārs
Aleksandro gastronomija un mezkals
15 gadu pieredze Esmu privāts šefpavārs, kurš aizraujas ar gastronomiju. Es studēju gastronomiju Ostinā, Teksasā, un man ir ilggadēja pieredze, strādājot restorānos. Es sāku savu privāto šefpavāru uzņēmējdarbību, lai sniegtu klientiem izcilu pieredzi.

Pavārs
Mākslinieciskas luksusa vakariņas, ko piedāvā Valters
12 gadu pieredze es apvienoju mākslu un gastronomiju, iedvesmojoties no ģimenes tradīcijām un dinamiskas ēdiena kultūras. Es apguvu ģimenes tradīcijas un ilggadēju praktisku pieredzi. Esmu pazīstama ar māksliniecisko virtuvi un spēcīgu sociālo tīklu klātbūtni.
Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti
Vietējie profesionāļi
Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas
Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ
Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi
Izcila profesionālā pieredze
Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē