Airbnb pakalpojumi

Sur – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Pavāri – visi pakalpojumi

Spāņu virtuves plīts mājās, ko piedāvā Hosē

Esmu šefpavārs un piedalījos Telecinco un Radio Televisión Española programmās.

Gastronomiskais ceļojums Fusion un starptautiskā virtuve

Esmu peruāņu šefpavārs ar zināšanām indiešu, taizemiešu, meksikāņu un itāļu virtuvēs.

Havjera Vidusjūras garša

Privāts jahtu šefpavārs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi Vidusjūras reģionā, ceļojot pa mūsu jūru, apvienojot tradīcijas, radošumu, svaigu produktu, vienkāršu virtuvi, garšu un godīgumu.

Mediterránean spāņu ēdiens

Esmu šefpavārs un profesionāls šķiņķa griezējs, kuram patīk sajaukt meksikāņu un spāņu garšas.

Unikāla Jamaikas virtuve ar Kingz virtuvi

Es piedāvāju autentisku Jamaikas virtuvi ar modernu akcentu, izmantojot inovatīvas metodes.

Kanalla Izakaya Madrid šefpavārs

Es apvienoju globālās garšas ar precizitāti un radošumu.

Dvēseles gardas gardas maltītes, ko piedāvā Hugo

Ar starptautiskām kulinārijas garšām un tehnikām es radu maltītes, kas atmodina emocijas.

Pasaulīga garša - Fusion piedzīvojums

Le Cordon Bleu šefpavārs ar 15 gadu pieredzi populārākajos restorānos un 5 zvaigžņu viesnīcās.

Frančesko vakariņas Vidusjūrā

Esmu šefpavārs, konsultants un instruktors, kas saviem klientiem sniedz aizrautību un zināšanas.

Autentiskas meksikāņu garšas, ko piedāvā Sāra

Es gatavoju ēdienus, kas stāsta stāstus un ved uz galda Meksiku.

Gio itāļu izsmalcinātas vakariņas

Es radu smalkas itāļu ēdienkartes dažādiem klientiem - no slavenībām līdz karaliskām ģimenēm.

Alberto gardēžu virtuve

Esmu šefpavārs un konditoreja ar pieredzi ar pieredzi ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē