Airbnb pakalpojumi

Sur – pavāri

Atrodiet unikālu pakalpojumu, ko sniedz vietējie profesionāļi Airbnb platformā.

Sur – izbaudiet privāta pavāra maltīti

Pavārs

Sweet fusion piedzīvojumi, ko piedāvā Marija

12 gadu pieredze man patīk konditorejas izstrādājumi kopš bērnības un uzsāka savu konditorejas un ēdināšanas uzņēmumu. Es studēju Le Cordon Bleu Limā, Peru, kur dzīvoju un strādāju divus gadus. Es pabeidzu restorānu konditorejas un saldās virtuves meistaru Spānijā.

Pavārs

Pasaulīga garša - Fusion piedzīvojums

15 gadu pieredze pēc kulinārijas skolas, es pilnveidoju savas prasmes 5 zvaigžņu viesnīcās un slavenos restorānos. Es apguvu augstās virtuves paņēmienus Le Cordon Bleu Madridē. Es apvienoju paņēmienus un tradīcijas no visas pasaules.

Pavārs

Dvēseles gardas gardas maltītes, ko piedāvā Hugo

16 gadu pieredze Visās 8 valstīs esmu strādājis mājokļos, villās un jahtās dažādos pasākumos. Es vienmēr palieku ziņkārīgs, pastāvīgi mācos un attīstos katrā projektā. Esmu gatavojis ēdienu Spānijā, Francijā, Monako, Itālijā, Vācijā, ASV, Meksikā un Urugvajā.

Pavārs

Vidusjūras smalko vakariņu apvienojums, ko piedāvā Hosē

20 gadu pieredze es pievēršos Vidusjūras virtuvei ar augstas kvalitātes spāņu sastāvdaļām. Pēc mācībām viesmīlības skolā es strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos. Es strādāju restorānos 5 zvaigžņu GL viesnīcās un Relais & Châteaux.

Pavārs

Alehandro globetrotting degustācijas ēdienkartes

15 gadu pieredze Kulinārija nav tikai aizraušanās. Tas ir mans veids, kā stāstīt stāstus ar garšām un atmiņām. Es apguvu konditorejas izstrādājumus un franču virtuvi Centre de Formation d'Apprentis Francijā. Es pilnveidoju savas prasmes, strādājot tādos slavenos restorānos kā Pujol un Noma Copehagen.

Pavārs

Alberto gardēžu virtuve

25 gadu pieredze Esmu kulinārijas konsultants un šefpavārs, kurš aizraujas ar mācīšanu. Es trenējos ar Michelin zvaigznēm novērtētajos restorānos, piemēram,Akelarre un El Celler de Can Roca. Esmu Summumm kulinārijas konsultants un direktors.

Privāti pavāri, kas sarūpēs ideālo maltīti

Vietējie profesionāļi

Labu apetīti – jūsu rīcībā ir personīgie pavāri, kas piedāvā individuālas ēdināšanas iespējas

Īpaši atlasīts augstās kvalitātes dēļ

Ikviens pavārs tiek pārbaudīts, pamatojoties uz kulinārijas pieredzi

Izcila profesionālā pieredze

Vismaz divu gadu pieredze kulinārijas nozarē