Privātais šefpavārs Ivo
Itāļu Peru Nikkei ilgtspējīga tehnika, kas balstīta uz starptautiskām garšām
Automātiski tulkots
Pavārs (Guidonia Montecelio)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Modernā degustācija Il Vegetale
€ 130 € 130 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 520
Mūsdienīga degustācijas ekskursija, kas veltīta dārzeņiem, ar jūsu izvēlētu ēdienu katram ēdienam: sākot ar uzkodu ar olu un dārzeņiem tempurā un beidzot ar pirmo ēdienu ar spageti alla chitarra ar ķirbi vai risotto ar baravikām un kakao, otro ēdienu ar ceptiem baklažāniem vai ķirbi, līdz pat desertam pēc jūsu izvēles - tumšo šokolādi, siera kūku, čurro vai citronu tartleti.
Modernā degustācija La Terra
€ 145 € 145 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 580
Gastronomiskais ceļojums, kas sākas ar brieža gaļas tartaru, ko papildina sinepes un mellenes, turpinās ar pusmēness formas pastu, kas pildīta ar jēra plecu un kūpinātu kazas piena krēmu. Pēc tam izvēlieties starp sautētu liellopa vaigu vai fileju, kas papildināta ar melnajām trifelēm. Noslēgumā – tumšā šokolāde ar aveņu sorbetu un hibiska pulveri.
Mūsdienīga garša Il Mare
€ 150 € 150 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Mūsdienīgs gastronomisks ceļojums, kas veltīts jūrai, ar uzkodu – snappera tartaru un ceptām garnelēm un kalmāriem, pirmo ēdienu – risotto ar vēžveidīgo redukciju, apceptu snappera fileju kā otro ēdienu un garšīgu basku siera kūku ar ogām kā noslēdzošo ēdienu.
Degustācijas ēdienkarte EurAsia
€ 150 € 150 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Hibrīda ceļojums pa Āzijas un Eiropas garšām ar uzkodu, pirmo ēdienu un otro ēdienu, ko varat izvēlēties no gardām un izsmalcinātām (gaļas, zivju un/vai dārzeņu) opcijām. Šefpavārs uzlabo augstākās kvalitātes vietējos un sezonas produktus, izmantojot Austrumu virtuvei raksturīgās metodes, sastāvdaļas un to kombinācijas. Ēdienkarte noslēgsies ar jūsu izvēlētu desertu, lai baudījums būtu pilnīgs.
Tradicionāla degustācija Jūra
€ 155 € 155 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 620
Atklājiet autentiskās Vidusjūras garšas ar degustācijas ēdienkarti, kurā ietilpst trīs uzkodas, pirmais un otrais ēdiens, kas ir bagāti ar garšu, tradīcijām un svaigumu, kā arī neatvairāms deserts saldai noslēguma notij.
Ja vēlaties, lai Ivo veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
10 gadu pieredze
Bijušais šefpavāra palīgs Londonā; šefpavāra instruktors Bangkokā; galvenais šefpavārs Itālijā kopš 2024. gada.
Karjeras sasniegums
Pacifico restorānu grupas galvenais šefpavārs
Izglītība un apmācība
Bakalaura grāds viesmīlības vadībā, Les Roches, Šveice, 2017.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Roma un Guidonia Montecelio. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 14 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
Ivo uzņem viesus kā privātpersona
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 130 No € 130 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 520
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?






