Privātais šefpavārs Entonijs

Ēdināšana, maltīšu komplekti, konditorejas izstrādājumi, vietējie piegādātāji, dažādu valstu virtuves, svaigas sastāvdaļas.
Automātiski tulkots
Pavārs (Toronto)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Meksikas ugunskurs

€ 99 € 99 par viesi
Izbaudi Meksikas košās garšas, izvēloties mūsu Meksikas Flare ēdienkarti. Sāciet ar kraukšķīgajiem Meksikas ielu kukurūzas filo kausiņiem vai ceptiem wonton tako, kas pildīti ar augstākās kvalitātes liellopu gaļu un kūpinātām sēnēm. Izbaudiet dažādu tako bāru ar marinētu gaļu un tradicionālām piedevām. Noslēgumā baudiet čuro ar tekilas-vaniļas laima saldējumu un dulce de leche.

Itāļu stila

€ 112 € 112 par viesi
Izbaudiet Itālijas būtību, izvēloties pirmos ēdienus, kas ietver ar trifelēm bagātinātu risotto vai marinētus grauzdētus piparus uz krostīni ar kazas sieru un garšaugiem. Pamatēdienā tiek piedāvāts maigs akmeņplekstes kartupelis ar sezonas dārzeņiem un citronu maurloku sviestu. Noslēgumā – visaptverošs desertu klāsts: piparkūku tiramisu un citronu liķiera panna cotta ar granātābolu mērci.

Franču gaume

€ 112 € 112 par viesi
Izbaudiet izsmalcinātu franču stila maltīti, kuras pirmais ēdiens ir maigs laša gravlakss, kam seko bagātīgas sviesta ķirbju kroketes ar mežacūkas bekonu. Pamatēdienā tiek pasniegta ar Gruyere sieru un pancetu pildīta vistas gaļa, ko papildina klasisks Mille Feuilles deserts ar avenēm un vaniļu.

Japāņu stila paplašinājums

€ 137 € 137 par viesi
Izbaudiet japāņu stila atmosfēru ar visaptverošu ēdienkarti, kurā iekļautas svaigas austeres un sašimi torņi. Pirmajā ēdienreizē baudiet dažādus tempuras, garneļu un gjoza ēdienus. Galvenie ēdieni ir katsu cūkgaļa, ramen zupa un liellopa gaļas karijs. Noslēgumā baudiet dažādus desertus, piemēram, kokosriekstu rīsu pudiņu, milfē un zaļās tējas saldējumu.
Ja vēlaties, lai Anthony veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
13 gadu pieredze
13 gadi pārtikas nozarē; uzņēmuma Kennedy Catering Corp dibinātājs, privāti pasākumi, kāzas.
Karjeras sasniegums
Dibināja uzņēmumu Kennedy Catering Corp, sadarbojoties ar vietējiem lauksaimniekiem un piegādātājiem.
Izglītība un apmācība
Sāku gatavot mājās 8 gadu vecumā; mācījos Humberas koledžā, strādāju dažādās nozarēs.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Toronto, Mississauga, Brampton un Vaughan. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 99 No € 99 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Privātais šefpavārs Entonijs

Ēdināšana, maltīšu komplekti, konditorejas izstrādājumi, vietējie piegādātāji, dažādu valstu virtuves, svaigas sastāvdaļas.
Automātiski tulkots
Pavārs (Toronto)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
€ 99 No € 99 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Meksikas ugunskurs

€ 99 € 99 par viesi
Izbaudi Meksikas košās garšas, izvēloties mūsu Meksikas Flare ēdienkarti. Sāciet ar kraukšķīgajiem Meksikas ielu kukurūzas filo kausiņiem vai ceptiem wonton tako, kas pildīti ar augstākās kvalitātes liellopu gaļu un kūpinātām sēnēm. Izbaudiet dažādu tako bāru ar marinētu gaļu un tradicionālām piedevām. Noslēgumā baudiet čuro ar tekilas-vaniļas laima saldējumu un dulce de leche.

Itāļu stila

€ 112 € 112 par viesi
Izbaudiet Itālijas būtību, izvēloties pirmos ēdienus, kas ietver ar trifelēm bagātinātu risotto vai marinētus grauzdētus piparus uz krostīni ar kazas sieru un garšaugiem. Pamatēdienā tiek piedāvāts maigs akmeņplekstes kartupelis ar sezonas dārzeņiem un citronu maurloku sviestu. Noslēgumā – visaptverošs desertu klāsts: piparkūku tiramisu un citronu liķiera panna cotta ar granātābolu mērci.

Franču gaume

€ 112 € 112 par viesi
Izbaudiet izsmalcinātu franču stila maltīti, kuras pirmais ēdiens ir maigs laša gravlakss, kam seko bagātīgas sviesta ķirbju kroketes ar mežacūkas bekonu. Pamatēdienā tiek pasniegta ar Gruyere sieru un pancetu pildīta vistas gaļa, ko papildina klasisks Mille Feuilles deserts ar avenēm un vaniļu.

Japāņu stila paplašinājums

€ 137 € 137 par viesi
Izbaudiet japāņu stila atmosfēru ar visaptverošu ēdienkarti, kurā iekļautas svaigas austeres un sašimi torņi. Pirmajā ēdienreizē baudiet dažādus tempuras, garneļu un gjoza ēdienus. Galvenie ēdieni ir katsu cūkgaļa, ramen zupa un liellopa gaļas karijs. Noslēgumā baudiet dažādus desertus, piemēram, kokosriekstu rīsu pudiņu, milfē un zaļās tējas saldējumu.
Ja vēlaties, lai Anthony veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
13 gadu pieredze
13 gadi pārtikas nozarē; uzņēmuma Kennedy Catering Corp dibinātājs, privāti pasākumi, kāzas.
Karjeras sasniegums
Dibināja uzņēmumu Kennedy Catering Corp, sadarbojoties ar vietējiem lauksaimniekiem un piegādātājiem.
Izglītība un apmācība
Sāku gatavot mājās 8 gadu vecumā; mācījos Humberas koledžā, strādāju dažādās nozarēs.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Toronto, Mississauga, Brampton un Vaughan. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?