Tradicionālā itāļu virtuve, ko piedāvā Stefans

Rossoblu šefpavārs/īpašnieks, esmu bijis viesu žūrijas loceklis Top Chef un Hell's Kitchen.
Automātiski tulkots
Pavārs (Losandželosa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Dvēseliska itāļu maltīte

€ 212 € 212 par viesi
Izbaudiet tradicionālas itāļu vakariņas ar pašgatavotu pastu, svaigiem tirgus produktiem un augstas kvalitātes jūras veltēm un gaļu.
Ja vēlaties, lai Steve & Dina veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
27 gadu pieredze
Pašlaik man pieder un es vadu picērijas Rossoblu un Superfine Pizza Losandželosā.
Karjeras sasniegums
Mans restorāns Sotto tika atzīts par vienu no žurnāla Esquire labākajiem jaunajiem restorāniem ASV.
Izglītība un apmācība
Esmu absolvējis Kalifornijas Universitāti Sandjego un Kulinārijas izglītības institūtu Ņujorkā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Losandželosa. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
€ 212 No € 212 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Tradicionālā itāļu virtuve, ko piedāvā Stefans

Rossoblu šefpavārs/īpašnieks, esmu bijis viesu žūrijas loceklis Top Chef un Hell's Kitchen.
Automātiski tulkots
Pavārs (Losandželosa)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
€ 212 No € 212 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Dvēseliska itāļu maltīte

€ 212 € 212 par viesi
Izbaudiet tradicionālas itāļu vakariņas ar pašgatavotu pastu, svaigiem tirgus produktiem un augstas kvalitātes jūras veltēm un gaļu.
Ja vēlaties, lai Steve & Dina veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
27 gadu pieredze
Pašlaik man pieder un es vadu picērijas Rossoblu un Superfine Pizza Losandželosā.
Karjeras sasniegums
Mans restorāns Sotto tika atzīts par vienu no žurnāla Esquire labākajiem jaunajiem restorāniem ASV.
Izglītība un apmācība
Esmu absolvējis Kalifornijas Universitāti Sandjego un Kulinārijas izglītības institūtu Ņujorkā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Losandželosa. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?