Privātais šefpavārs Eduardo

Meksikas virtuve, dažādu valstu ēdieni un radoši kulinārijas piedzīvojumi ar aizrautību.
Automātiski tulkots
Pavārs (Longbīča)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Piekrastes greznība

€ 217 € 217 par viesi
Iedvesmojoties no Kalifornijas piekrastes izsmalcinātajām garšām, šī ēdienkarte apvieno elegantas jūras veltes un lēni sautētus klasiskos ēdienus ar tīru, modernu noformējumu. Katrs ēdiens ir pagatavots no vietējām un sezonālām sastāvdaļām, un tas izceļ svaigumu, dziļumu un līdzsvaru. Piedzīvojuma kulminācija ir zīmolam raksturīgais divu ēdienu komplekts, kurā ietilpst maigi sautētas īsās ribiņas un nevainojami apceptas jūras ķemmītes uz zīdaina ziedkāpostu biezeņa, ko papildina bagātīga mērce un glazēti dārzeņi.

Svaigs un elegants

€ 217 € 217 par viesi
Šī ēdienkarte ir veidota, balstoties uz svaigām tekstūrām, spilgtām krāsām un maigām, izteiksmīgām garšām. Svaigi jaukti zaļumi, āboli, pekanrieksti un zilais siers, kas piešķir saldumu un kraukšķīgumu, ar spilgti baltu balzamiko un zemeņu vinigreti. Pamatēdiena centrā ir dienas delikātākā nozveja, kas maigi apcepta ar citrusaugļiem un novietota uz silta, zemes toņos ieturēta risoto ar savvaļas sēnēm, kas pārkaisīts ar parmezānu. Vakars noslēdzas ar viegli čukstošu vaniļas panna cotta, ko akcentē ogu mērce.

Āzija bez robežām

€ 217 € 217 par viesi
Izbaudiet Āzijas garšu apvienojumu ar terijaki vistas gaļas un salātu rullīšiem, tradicionāro japāņu miso zupu un Ņujorkas steiku ar Taizemes stila nūdelēm. Noslēdziet maltīti ar dažādiem desertiem, tostarp siera kūkas gabaliņiem, zaļās tējas piparmētru kēksiņiem un Taizemes kokosriekstu tapioku.
Ja vēlaties, lai Eduardo veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
10 gadu pieredze
10+ gadu pieredze augstākās klases viesnīcās, tostarp Ritz-Carlton un Michelin zvaigžņu viesnīcās,
Karjeras sasniegums
Atklāts Cholos BKK – populārs meksikāņu restorāns Bangkokas dinamiskajā ēdienu pasaulē.
Izglītība un apmācība
Mācījos gatavot dažādās virtuvēs visā pasaulē, apgūstot kulinārijas stilu dažādību.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Longbīča, Anahaima, Santaana un Ērvina. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 217 No € 217 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Privātais šefpavārs Eduardo

Meksikas virtuve, dažādu valstu ēdieni un radoši kulinārijas piedzīvojumi ar aizrautību.
Automātiski tulkots
Pavārs (Longbīča)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
€ 217 No € 217 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Piekrastes greznība

€ 217 € 217 par viesi
Iedvesmojoties no Kalifornijas piekrastes izsmalcinātajām garšām, šī ēdienkarte apvieno elegantas jūras veltes un lēni sautētus klasiskos ēdienus ar tīru, modernu noformējumu. Katrs ēdiens ir pagatavots no vietējām un sezonālām sastāvdaļām, un tas izceļ svaigumu, dziļumu un līdzsvaru. Piedzīvojuma kulminācija ir zīmolam raksturīgais divu ēdienu komplekts, kurā ietilpst maigi sautētas īsās ribiņas un nevainojami apceptas jūras ķemmītes uz zīdaina ziedkāpostu biezeņa, ko papildina bagātīga mērce un glazēti dārzeņi.

Svaigs un elegants

€ 217 € 217 par viesi
Šī ēdienkarte ir veidota, balstoties uz svaigām tekstūrām, spilgtām krāsām un maigām, izteiksmīgām garšām. Svaigi jaukti zaļumi, āboli, pekanrieksti un zilais siers, kas piešķir saldumu un kraukšķīgumu, ar spilgti baltu balzamiko un zemeņu vinigreti. Pamatēdiena centrā ir dienas delikātākā nozveja, kas maigi apcepta ar citrusaugļiem un novietota uz silta, zemes toņos ieturēta risoto ar savvaļas sēnēm, kas pārkaisīts ar parmezānu. Vakars noslēdzas ar viegli čukstošu vaniļas panna cotta, ko akcentē ogu mērce.

Āzija bez robežām

€ 217 € 217 par viesi
Izbaudiet Āzijas garšu apvienojumu ar terijaki vistas gaļas un salātu rullīšiem, tradicionāro japāņu miso zupu un Ņujorkas steiku ar Taizemes stila nūdelēm. Noslēdziet maltīti ar dažādiem desertiem, tostarp siera kūkas gabaliņiem, zaļās tējas piparmētru kēksiņiem un Taizemes kokosriekstu tapioku.
Ja vēlaties, lai Eduardo veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
10 gadu pieredze
10+ gadu pieredze augstākās klases viesnīcās, tostarp Ritz-Carlton un Michelin zvaigžņu viesnīcās,
Karjeras sasniegums
Atklāts Cholos BKK – populārs meksikāņu restorāns Bangkokas dinamiskajā ēdienu pasaulē.
Izglītība un apmācība
Mācījos gatavot dažādās virtuvēs visā pasaulē, apgūstot kulinārijas stilu dažādību.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Longbīča, Anahaima, Santaana un Ērvina. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?