Kulinārijas meistarklase ar šefpavāri Tatjanu

Šefpavāre Tatjana Stīda-Foksa no Lotus Flour Creations, kas ir apmācīta darbā ar alergēniem, gatavo kreolu un Karību jūras reģiona ēdienus sportistiem un gardēžiem, apvienojot Ņūorleānas garšu, salu dvēseli un izsmalcinātu labsajūtu.
Automātiski tulkots
Pavārs (Ņūorleāna)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Uzkodas viena kumosa lielumā

€ 43 € 43 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 851
Ienirstiet salu pasaulē ar katru kumosu. Šī ēdienkarte godina Karību jūras reģiona košās garšas un kreolu virtuves dvēselisko dziļumu – no kūpinātas gaļas ar garšvielām un saldajiem plantāniem līdz bagātīgajam kokosriekstu krēmam un greznajām jūras veltēm. Katra uzkoda ir veidota kā ideāls drosmīgas garšas un elegances kumoss, kas atspoguļo šefpavāres Tatjanas aizrautību ar svaigām sastāvdaļām, alergēniem drošām metodēm un neaizmirstamu pasniegšanu.
Ja vēlaties, lai Tatiana veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
10 gadu pieredze
Personīgais šefpavārs dažādiem profesionāliem sportistiem
Izglītība un apmācība
Ēdināšanas un uztura zinātnes grāds
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Terrebonne Parish, Ponchatoula un Poplarville. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Varat arī ierasties pie manis: New Orleans, Luiziāna, 70124, Amerikas Savienotās Valstis

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 50 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
€ 43 No € 43 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 851
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Kulinārijas meistarklase ar šefpavāri Tatjanu

Šefpavāre Tatjana Stīda-Foksa no Lotus Flour Creations, kas ir apmācīta darbā ar alergēniem, gatavo kreolu un Karību jūras reģiona ēdienus sportistiem un gardēžiem, apvienojot Ņūorleānas garšu, salu dvēseli un izsmalcinātu labsajūtu.
Automātiski tulkots
Pavārs (Ņūorleāna)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
€ 43 No € 43 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 851
Bezmaksas atcelšana

Uzkodas viena kumosa lielumā

€ 43 € 43 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 851
Ienirstiet salu pasaulē ar katru kumosu. Šī ēdienkarte godina Karību jūras reģiona košās garšas un kreolu virtuves dvēselisko dziļumu – no kūpinātas gaļas ar garšvielām un saldajiem plantāniem līdz bagātīgajam kokosriekstu krēmam un greznajām jūras veltēm. Katra uzkoda ir veidota kā ideāls drosmīgas garšas un elegances kumoss, kas atspoguļo šefpavāres Tatjanas aizrautību ar svaigām sastāvdaļām, alergēniem drošām metodēm un neaizmirstamu pasniegšanu.
Ja vēlaties, lai Tatiana veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
10 gadu pieredze
Personīgais šefpavārs dažādiem profesionāliem sportistiem
Izglītība un apmācība
Ēdināšanas un uztura zinātnes grāds
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Terrebonne Parish, Ponchatoula un Poplarville. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Varat arī ierasties pie manis: New Orleans, Luiziāna, 70124, Amerikas Savienotās Valstis

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 50 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?