Šefpavāra Frenka ēdieni un uzkodas
Esmu klasiski apmācīts franču tehnikā un strādājis kopā ar izciliem šefpavāriem, kas specializējas ēdināšanā, restorānu pakalpojumos, kā arī kā privāts šefpavārs visā Kalifornijas piekrastē.
Automātiski tulkots
Pavārs (Pasadīna)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Moderni ēdieni, 4 daļu
€ 217 € 217 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 867
Mūsdienīga interpretācija par ēdieniem, kas šķiet pazīstami. Šis četru ēdienu piedzīvojums sākas ar siltu sezonas zupu un divām šefpavāra radītām uzkodām. Pamatēdienā ir iekļautas maigi sautētas īsās ribas, kas lēni gatavotas līdz pilnībai, un pēc tam – dekadents silts maizes pudiņš.
Sezonas uzkodu plate
€ 304 € 304 par grupu
Skaisti atlasīta sezonas sieru izlase, ar rokām griezti amatnieku gaļas izstrādājumi, svaigas ogas un kraukšķīgi dārzeņi, ko papildina izsmalcināti krekeri, rieksti un mājās gatavotas piedevas.
Ja vēlaties, lai Frank veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
15 gadu pieredze
Šefpavārs ar 15 gadu pieredzi restorānos, ēdināšanā un privātu maltīšu pasniegšanā.
Karjeras sasniegums
Es strādāju kopā ar šova Top Chef dalībnieku Riku Beilesu restorānā The Red O Losandželosā.
Izglītība un apmācība
Es studēju kulinārijas mākslu Le Cordon Bleu.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Pasadīna, Newport Beach, Laguna Beach un Norco. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 304 No € 304 par grupu
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?



