Šefpavārs Reinjē
"Virtuve, kas runā ar maņām, kultūra, kas runā ar sirdi."
Šefpavārs, kurš apguvis savu amatu Kubā, pēc tam Katalonijā un Basku zemē, apvienojot vietējās tradīcijas un modernās tehnikas: parilla, zema temperatūra...
Automātiski tulkots
Pavārs (Bayonne)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Vidusjūras reģiona izvēlne
€ 120
Iepazīstieties ar mūsu Vidusjūras ēdienkarti – īstu kulinārijas ceļojumu ar dienvidu garšu. Sāciet ar katalāņu fuet desu, pēc tam nobaudiet zeltainu un kūstošu tortilju, un tad – autentisku katalāņu paelju. Noslēgumā nogaršojiet krēmīgo katalāņu krēmu. Saulaina, bagātīga ēdienkarte ar raksturu.
Okeāna ēdienkarte
€ 150
Atklājiet mūsu okeāna ēdienkarti – gardēžu cienīgu pieturu ar jūras garšu. Sāciet ar laša riletu tostu, turpiniet ar smaržīgām mīdēm marinējumā, pēc tam baudiet svaigi grilētu zivi. Noslēgumā – bāsku krēmkūka, kas piešķirs maltītei tradicionālu un mierinošu saldumu.
Ja vēlaties, lai Reinier veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
20 gadu pieredze
20 gadu pieredze no Havanai līdz Biaricā, šefpavārs Basku piekrastē.
Karjeras sasniegums
Unikāls paraksts, kas apvieno radošumu, precizitāti un kulinārijas zinātkāri.
Izglītība un apmācība
Izglītība Kubā, Katalonijā un Basku zemē, tradīcijas un modernās tehnikas.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Bayonne, Anglet, Biarica un Saint-Jean-de-Luz. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
Reinier uzņem viesus kā privātpersona
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 120
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?



