Pasaules receptes no Luisa
Esmu gatavojis ēdienus prestižiem restorāniem un slavenībām, piemēram, Dženiferai Lorensai.
Automātiski tulkots
Pavārs (Marbelja)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Brokastis un vēlās brokastis
€ 65
Diena sākas ar Vidusjūras un angļu virtuves ēdienkarti, ko veido dabiskas sulas, kafija, tortiljas un tolaik pagatavotas dažādas tekstūras olas, kā arī dažādi ievārījumi, konditorejas izstrādājumi, dažāda veida maize, kūpināts lasis, bekons, tomāti, grauzdētas sēnes, desas, pupiņas un sezonas augļi.
Paellas
€ 150
Šī ēdienkarte sastāv no karabineros vai nogatavinātas gaļas ar Ibērijas uzkodām. Ietver ēdiena degustāciju un desertu.
Ēdiena tēma
€ 250
Šis piedāvājums ietver pasaules virtuves ēdienus un iespēju vērot šefpavāru darbā. Izbaudiet mirkli, kas paredzēts, lai atpūstos un piepildītu vēderu ar dažādām garšām.
Ja vēlaties, lai Luis Carlos veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
20 gadu pieredze
Esmu strādājis brāļu Ferana un Alberta Adrià restorānā "Heart Ibiza", un esmu uzņēmējs.
Karjeras sasniegums
Esmu bijis Haalandes, Laportes, Dženiferas Lorensas un karaliskās ģimenes locekļu šefpavārs.
Izglītība un apmācība
Esmu ieguvis savas kulinārās prasmes, strādājot restorānos un pats saviem spēkiem.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Marbelja. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
Luis Carlos uzņem viesus kā privātpersona
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 65
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?




