Dzīvīgas, koplietojamas Micah smēriņi

Es mācījos kopā ar Markusu Vēringu restorānā "Marcus" viesnīcā "The Berkeley", kas ir novērtēta ar Michelin zvaigznēm.
Automātiski tulkots
Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs (Londona)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Vēlo brokastu ēdienkarte

€ 69 € 69 par viesi
Sviesta briošas grauzdiņu kārta ar vaniļas krēma konditorejas izstrādājumu, pārkaisīta ar grauzdētiem mandelēm un pasniegta ar persiku kompota mērcīti. Svaigu augļu plate ar jogurta parfe. Cepti kartupeļi ar garšaugiem, kūpinātu paprikas čorizo, šalotēm, spinātiem un brīvi turētu vistu olām. Auzu, mandeļu un bērzu ziedu tēja ar aveņu vai mango kompoti. Ir pieejami arī vegāni ēdieni.

Afro-fusion ēdienkarte

€ 92 € 92 par viesi
Starteris Dārzeņu pakora. Dārzeņu samosa. Rīta saraksts. Bao maizīte ar grilētu tempe vai ceptu cūkgaļu. Elektrotīkls Jamaikas cūkgaļa un nasi goreng. Taizemiešu zaļais karijs ar kokosriekstu rīsiem un paratu. Tomātu un koriandra dzelteno piparu salsa. Deserts Sautēts ananass ar grauzdētu kokosriekstu un vaniļas krēmu. Ambrosia ar pekanriekstiem, mini zefīriem, maraschino ķiršiem, persikiem, vaniļas krēmu. Marakujas/māveņu/mango moči ar smilšu cepumu. Ir pieejami arī vegāni ēdieni.

Mūsdienīga britu ēdienkarte

€ 103 € 103 par viesi
Starteri Ballantine no šķiņķa un puraviem ar grauzdētu ananāsu un estragonu. Krabju terīns ar tomātu veloute. Kornišas pikšas ar garo pupiņu un cukīni mērci. Elektrotīkls Cepta vista ar giroles sēnēm, apceptu kukurūzu, lauka pupām un vin Jaune vīnu. Cukīni un sparģeļu risoto ar Čedaras siera gabaliņiem. Deserti Saseksas siera plate ar krekeriem. Aveņu kūka. Citronu posets ar smilšu cepumiem. Eton mess.
Ja vēlaties, lai Micah veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs
15 gadu pieredze
Esmu strādājis augsta līmeņa Londonas virtuvēs, tostarp The Ritz London un The Fat Duck.
Karjeras sasniegums
Mēs ar komandu izveidojām 10 ēdienu ēdienkarti viesnīcas The Ritz London 200. gadadienas svinībām.
Izglītība un apmācība
Es ieguvu City & Guilds profesionālās kulinārijas diplomu.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Londona. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Micah uzņem viesus kā privātpersona

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 69 No € 69 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Dzīvīgas, koplietojamas Micah smēriņi

Es mācījos kopā ar Markusu Vēringu restorānā "Marcus" viesnīcā "The Berkeley", kas ir novērtēta ar Michelin zvaigznēm.
Automātiski tulkots
Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs (Londona)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
€ 69 No € 69 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Vēlo brokastu ēdienkarte

€ 69 € 69 par viesi
Sviesta briošas grauzdiņu kārta ar vaniļas krēma konditorejas izstrādājumu, pārkaisīta ar grauzdētiem mandelēm un pasniegta ar persiku kompota mērcīti. Svaigu augļu plate ar jogurta parfe. Cepti kartupeļi ar garšaugiem, kūpinātu paprikas čorizo, šalotēm, spinātiem un brīvi turētu vistu olām. Auzu, mandeļu un bērzu ziedu tēja ar aveņu vai mango kompoti. Ir pieejami arī vegāni ēdieni.

Afro-fusion ēdienkarte

€ 92 € 92 par viesi
Starteris Dārzeņu pakora. Dārzeņu samosa. Rīta saraksts. Bao maizīte ar grilētu tempe vai ceptu cūkgaļu. Elektrotīkls Jamaikas cūkgaļa un nasi goreng. Taizemiešu zaļais karijs ar kokosriekstu rīsiem un paratu. Tomātu un koriandra dzelteno piparu salsa. Deserts Sautēts ananass ar grauzdētu kokosriekstu un vaniļas krēmu. Ambrosia ar pekanriekstiem, mini zefīriem, maraschino ķiršiem, persikiem, vaniļas krēmu. Marakujas/māveņu/mango moči ar smilšu cepumu. Ir pieejami arī vegāni ēdieni.

Mūsdienīga britu ēdienkarte

€ 103 € 103 par viesi
Starteri Ballantine no šķiņķa un puraviem ar grauzdētu ananāsu un estragonu. Krabju terīns ar tomātu veloute. Kornišas pikšas ar garo pupiņu un cukīni mērci. Elektrotīkls Cepta vista ar giroles sēnēm, apceptu kukurūzu, lauka pupām un vin Jaune vīnu. Cukīni un sparģeļu risoto ar Čedaras siera gabaliņiem. Deserti Saseksas siera plate ar krekeriem. Aveņu kūka. Citronu posets ar smilšu cepumiem. Eton mess.
Ja vēlaties, lai Micah veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs
15 gadu pieredze
Esmu strādājis augsta līmeņa Londonas virtuvēs, tostarp The Ritz London un The Fat Duck.
Karjeras sasniegums
Mēs ar komandu izveidojām 10 ēdienu ēdienkarti viesnīcas The Ritz London 200. gadadienas svinībām.
Izglītība un apmācība
Es ieguvu City & Guilds profesionālās kulinārijas diplomu.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Londona. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Micah uzņem viesus kā privātpersona

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?