Slavenais šefpavārs Kīts Roudzs piedāvā
Šefpavārs Kīts Rodss ir divkārtējs Džeimsa Bērda balvas nominants. Godalgotais šefpavārs un kulinārijas meistars, kas kļuva pazīstams Top Chef 9. Šefpavārs piedāvā neaizmirstamus ēdienus, kas godina Karolīnas piekrastes garšas.
Automātiski tulkots
Pavārs (Vilmingstona)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Gullah Gee cee piedzīvojums
€ 85 € 85 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 637
Šefpavāra vadītas jūras velšu vakariņas, ko iedvesmojušas Gullah Gheechee piekrastes tradīcijas, piedāvājot klasiskus ēdienus, krabju rīsus, okras sautējumu, sautētas garneles un daudz ko citu. Garšīgs stāsts par ēdiena migrāciju un reģionālo kultūru.
Šefpavāra veģetāriešu ēdienkarte, 4 daļas
€ 85 € 85 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 637
Izbaudiet šefpavāra pagatavotu vairāku ēdienu veģetāro degustācijas ēdienkarti ar sezonas, ar rokām lasītiem vietējiem dārzeņiem. Bagātīgas garšas, rūpīgi pagatavoti ēdieni. Mēs varam arī izpildīt visus uztura pieprasījumus. Vegānu, bez glutēna utt. Tādus dārzeņus vēl nekad neesat garšojuši… gaļa nebūs jānožēlo.
6 dažādu ielu ēdienu degustācija
€ 90 € 90 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 637
Džeimsa Bērda nominētais šefpavārs Roudss ir sagatavojis Āzijas ēdienu degustācijas ēdienkarti ar dažādām garšām, kas noteikti iepriecinās jūsu garšas kārpiņas. 1. Citronzāles cūkgaļas vasaras rullīši 2. Krabju kotlete. 3. Laša krudo. 4. Cūkgaļas vēdera bulciņa.
5. Hoisin BBQ ribiņas. 6. Čuro ar garšvielām cepti plantāni ar kokosriekstu mērci
Vietējo iedzīvotāju austeru nakts
€ 107 € 107 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 637
Vietējā zvejniecībā iegūtas austrālijas austere. Šefpavārs izvēlējies šādus ēdienus: jēla gaļa uz pusgliemežvāka ar migoneete sviestu un īpašu aso mērci, kā arī manas iecienītākās "Dirty South" austeres – pusgliemežvāki ar lapu kāpostiem, pimento sieru un kraukšķīgu bekonu. Mēs arī nobaudīsim Oyster sliders. Zemienes garšas un degustācijas ar ekspertu pavadībā. Ēdienreizes baudīšana kā vietējiem.
Vārīti ēdieni un uzkodas no dienvidiem
€ 115 € 115 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 637
Relaksējošs piekrastes jūras velšu sautējums ar garnelēm, gliemenēm, saldo kukurūzu, sarkanajiem kartupeļiem un kūpinātu desu. Lieliski piemērota maltītēm grupās, dzīvīgām sarunām un bezrūpīgai atpūtai. Sviests, kokteilis un asās mērces iekļautas. Par papildu samaksu varam pievienot sniega krabju kājas, zilos krabjus un omārus.
Klasisks steika vakariņas 2026
€ 128 € 128 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 637
Šim steika piedzīvojumam tiek izvēlēta tikai vislabākā liellopu gaļa. Sāciet ar Wilders Wagyu mini burgeriem, vietējo salātu, grauzdētu Prime Filet Mignon, sāls garoziņā ceptu kartupeli ar trifeļu sviestu. Pasniedz ar Burre Rouge mērci. Par papildu samaksu pievienojiet krabju kotletes, omāru astes vai jumbo garneles. Labu apetīti!
Ja vēlaties, lai Keith veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
25 gadu pieredze
Šefpavārs Kīts Roudzs, restorāna Catch un Tacklebox Kitchen & VOYCE Bistro šefpavārs un īpašnieks
Karjeras sasniegums
Parādīts Food Network, 2x James Beard finālists. Sacensību dalībnieks Top Chef 9. sezonā.
Izglītība un apmācība
CFCC un pašmācība – viņš pilnveidoja savas prasmes augstas klases ēdienu gatavošanas virtuvēs un gūstot pieredzi
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Vilmingstona un Mērtlbīča. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Varat arī ierasties pie manis:
Wilmington, Ziemeļkarolīna, 28401, Amerikas Savienotās Valstis
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 134 No € 134 par viesi, iepriekš: € 149
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?







