Mūsdienīgas garšas un sezonas ēdieni

Esmu bijusī bistro šefpavāre, gatavoju ēdienus festivālam Rock en Seine.
Automātiski tulkots
Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs (Neijī pie Sēnas)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Brunch festif

€ 45 
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Ideāla nākamā diena pēc jūsu ceļojuma vai pasākuma. Svētku un bagātīgas vēlās brokastis: briošs ar retiem garšaugiem, brīvi turētu vistu olas un mājās cepts tvaicēts maize, smalka Tarte Tatin un čaja putukrējums, ziedu kokteilis un mierinoši karstie dzērieni. Gardēžu atpūta, lai satiktos un turpinātu ballīti.

Mūsdienīgs kokteilis

€ 48 
Minimālā rezervācijas summa: € 960
Radošas un elegantas uzkodas, kas tiek pasniegtas kokteiļu formātā jūsu pieņemšanās, kāzās vai korporatīvajos pasākumos. Receptes izceļ bioloģiskos produktus un attīstās līdz ar gadalaikiem: uzpūstas rīsu flīzes ar biešu humusu un vīģēm, brioche perdue un balto zivju tartaru ar yuzu, arancini ar retiem garšaugu pesto un kūpinātiem ķiplokiem, tonkas pupiņu finansētājs, raksturīgs karameļu miso brūns...

Izcila bankete

€ 80 
Minimālā rezervācijas summa: € 1 200
Izcils bankets, lai pulcētu viesus pie liela galda. Organiski produkti, kopīgi ēdieni un iespaidīgi deserti: lēni cepta jēra gaļa un piparmētra ar šokolādi, milzu Pavlova vai Itālijas bezē kūka, siera bufete, mājās cepta maize un putukrējums. Draudzīga un izsmalcināta pieredze, ideāli piemērota kāzām, semināriem vai korporatīvām gada nogales svinībām.

Ar privātu naudu

€ 180 
Kulinārijas pavadījums vienai vai vairākām dienām. No brokastīm līdz vakariņām es rūpējos par jūsu viesiem visas dienas garumā: pielāgoti ēdienkartes, sezonas produkti, plūstoša apkalpošana un uzmanīga klātbūtne. Ideāli piemērots kāzām, uzņēmumu pasākumiem vai filmēšanai, kad katrs mirklis ir svarīgs.
Ja vēlaties, lai Margot veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs
3 gadu pieredze
Es biju partijas vadītājs bistronomiskajā restorānā Crème kopā ar Severino Malerbu.
Karjeras sasniegums
Es gatavoju ēdienu Rock en Seine VIP zonai un organizēju īslaicīgu restorānu.
Izglītība un apmācība
Es ieguvu profesionālu kulinārijas sertifikātu ar izcilu novērtējumu.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Neijī pie Sēnas, Parīze, Versaļa un Rambouillet. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Margot uzņem viesus kā privātpersona

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 180 
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Mūsdienīgas garšas un sezonas ēdieni

Esmu bijusī bistro šefpavāre, gatavoju ēdienus festivālam Rock en Seine.
Automātiski tulkots
Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs (Neijī pie Sēnas)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
€ 180 
Bezmaksas atcelšana

Brunch festif

€ 45 
Minimālā rezervācijas summa: € 600
Ideāla nākamā diena pēc jūsu ceļojuma vai pasākuma. Svētku un bagātīgas vēlās brokastis: briošs ar retiem garšaugiem, brīvi turētu vistu olas un mājās cepts tvaicēts maize, smalka Tarte Tatin un čaja putukrējums, ziedu kokteilis un mierinoši karstie dzērieni. Gardēžu atpūta, lai satiktos un turpinātu ballīti.

Mūsdienīgs kokteilis

€ 48 
Minimālā rezervācijas summa: € 960
Radošas un elegantas uzkodas, kas tiek pasniegtas kokteiļu formātā jūsu pieņemšanās, kāzās vai korporatīvajos pasākumos. Receptes izceļ bioloģiskos produktus un attīstās līdz ar gadalaikiem: uzpūstas rīsu flīzes ar biešu humusu un vīģēm, brioche perdue un balto zivju tartaru ar yuzu, arancini ar retiem garšaugu pesto un kūpinātiem ķiplokiem, tonkas pupiņu finansētājs, raksturīgs karameļu miso brūns...

Izcila bankete

€ 80 
Minimālā rezervācijas summa: € 1 200
Izcils bankets, lai pulcētu viesus pie liela galda. Organiski produkti, kopīgi ēdieni un iespaidīgi deserti: lēni cepta jēra gaļa un piparmētra ar šokolādi, milzu Pavlova vai Itālijas bezē kūka, siera bufete, mājās cepta maize un putukrējums. Draudzīga un izsmalcināta pieredze, ideāli piemērota kāzām, semināriem vai korporatīvām gada nogales svinībām.

Ar privātu naudu

€ 180 
Kulinārijas pavadījums vienai vai vairākām dienām. No brokastīm līdz vakariņām es rūpējos par jūsu viesiem visas dienas garumā: pielāgoti ēdienkartes, sezonas produkti, plūstoša apkalpošana un uzmanīga klātbūtne. Ideāli piemērots kāzām, uzņēmumu pasākumiem vai filmēšanai, kad katrs mirklis ir svarīgs.
Ja vēlaties, lai Margot veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs
3 gadu pieredze
Es biju partijas vadītājs bistronomiskajā restorānā Crème kopā ar Severino Malerbu.
Karjeras sasniegums
Es gatavoju ēdienu Rock en Seine VIP zonai un organizēju īslaicīgu restorānu.
Izglītība un apmācība
Es ieguvu profesionālu kulinārijas sertifikātu ar izcilu novērtējumu.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Neijī pie Sēnas, Parīze, Versaļa un Rambouillet. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Margot uzņem viesus kā privātpersona

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?