Izsmalcināti Jairo ēdieni
Es saņēmu Sol Repsol un strādāju ar Michelin zvaigznēm novērtētā restorānā.
Automātiski tulkots
Pavārs (Madride)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Canalla izvēlne
€ 65 par viesi
Sāciet ar uzkodu un turpiniet ar uzkodu, pamatēdienu un desertu. Četri kursi apvieno tehniku un radošumu ar izvēlētiem produktiem, kas piešķir priekšlikumam intensitāti un svaigumu.
Tradicionālā spāņu ēdienkarte
€ 80 par viesi
Šajā piecu ēdienu nodarbībā ietilpst 2 uzkodas, uzkodas, pamatēdiens un deserts. Katrs preparāts godina valsts virtuvi, kas veidota ar mūsdienīgām tehnikām un izvēlētām izejvielām. To papildina vīns un dzērieni.
Nomadu izvēlne
€ 120 par viesi
Izbaudiet 6 caurlaides, kas sastāv no 3 uzkodām, uzkodas, pamatēdiena un deserta. Šī iespēja pēta dažādu kultūru garšas ar modernām tehnikām un sezonas produktiem. Tas ir savienots ar vīniem un dzērieniem, kas uzlabo katru ēdienu.
Ja vēlaties, lai Jairo veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
13 gadu pieredze
Strādāja prestižās virtuvēs, piemēram, Dstage un Luke, un vadīja kulinārijas projektus.
Karjeras sasniegums
Es saņēmu Sol Repsol un piedalījos Michelin zvaigznes iegūšanā.
Izglītība un apmācība
Es studēju viesnīcā Escuela de Madrid un studēju maģistra grādu Basku kulinārijas centrā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Madride. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
Jairo uzņem viesus kā privātpersona
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
Nav pieejams
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?