Šefpavārs Johans Džeržbickis (Yohan Dzierzbicki) / isda
Mans mērķis ir piedāvāt katram viesim neaizmirstamu pieredzi, pasniedzot ēdienus, kas pagatavoti no labākajām sezonas sastāvdaļām.
Automātiski tulkots
Pavārs (Neijī pie Sēnas)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Degustācijas ēdienkarte: 3 Ēdienreizes
€ 90 € 90 par viesi
Šajā ēdienkartē ietilpst: uzkodas / uzkoda / pamatēdiens / deserts / mājās gatavots sviests un maize
Degustācijas ēdienkarte: 4 kursi
€ 115 € 115 par viesi
Šajā ēdienkartē ietilpst: uzkodas / uzkoda / karstā uzkoda / pamatēdiens / deserts / mājās gatavots sviests un maize
Degustācijas ēdienkarte: 5 ēdieni
€ 150 € 150 par viesi
Šajā ēdienkartē ietilpst: uzkodas / uzkoda / karstā uzkoda / zivs / gaļa / deserts / mājās gatavots sviests un maize
Ja vēlaties, lai Yohan veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
4 gadu pieredze
Bijušais šefpavārs restorānā La Micheline (1 Michelin zvaigzne), Ženēva, Šveice
Karjeras sasniegums
Strādājis restorānos, tostarp FOGO/Episodes*, La Micheline* un La Chèvre d'Or**
Izglītība un apmācība
Profesionālā pavāra bakalaura grāds / BTC augstākais valsts diploms kulinārijā / EHL CREM
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Novērtēts ar 5.0 no 5 zvaigznēm, pamatojoties uz 3 atsauksmēm
Rāda: 0 no 0
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Vélizy-Villacoublay, Parīze, Neijī pie Sēnas un Fontenay-le-Fleury. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 6 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.
Yohan uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 90 No € 90 par viesi
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?




