Privātais šefpavārs Pedro
Vidusjūras virtuve, vietējie produkti un īpaši vai pēc pasūtījuma gatavoti ēdieni.
Automātiski tulkots
Pavārs (Beaulieu-sur-Mer)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Grilēšana tiešraidē
€ 79
Minimālā rezervācijas summa: € 300
Izbaudiet pilnvērtīgu maltīti ar sāļiem saldumiem kā uzkodu, dažādiem antipasti, pēc tam izvēlieties gaļas vai zivju grilētu maisījumu. Noslēgumā nogaršojiet amaretto tiramisu, citronu pīrāgu vai augļu pīrāgu.
Paraksts
€ 88
Minimālā rezervācijas summa: € 160
Atklājiet mūsu Signature ēdienkarti ar pildītiem cukini ziediem pie ieejas, kraukšķīgu dārzeņu pīrāgu uz viegla ēdiena, kam seko izdilis liellopu vai gaļas vai cepeša liesais tīkls, un pabeidziet ar maigu citronmēringa krēmu.
Kodolsintēze
€ 120
Minimālā rezervācijas summa: € 200
Dinamiska garšu saplūšana, apvienojot svaigus sezonas produktus ar meistarību un starptautisku iedvesmu.
Ja vēlaties, lai Pedro veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
12 gadu pieredze
Kopš bērnības esmu aizrāvis ar ēdiena gatavošanu, radot laimīgas mirkļus.
Karjeras sasniegums
Piedāvāt mirkli, lai dalītos radošajā Vidusjūras virtuvē.
Izglītība un apmācība
Apmācīts no Francijas ziemeļiem līdz dienvidiem, no Portugāles līdz Itālijai.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Beaulieu-sur-Mer, Beausoleil, Roquebrune-Cap-Martin un La Turbie. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
Pedro uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 88
Minimālā rezervācijas summa: € 160
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?




