Franču gardēdis, ko piedāvā Džīna

Mana virtuve godina sezonas sastāvdaļas, vietējos ražotājus un Francijas izcilību.
Automātiski tulkots
Pavārs (Fosses)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Flavors of Ile-de-France

€ 70 par viesi
Kulinārā pastaiga pa Ildefransas terasēm ar košiem, sezonāliem ēdieniem, kas pagatavoti no augstākās kvalitātes vietējām sastāvdaļām un tradicionālās noskaņas.

Parīzes galds

€ 77 par viesi
Eleganta ēdienkarte, kuras iedvesmas avots ir klasiskas Parīzes brasseries, kas apvieno izsmalcinātību un komfortu ar astoņiem skaisti darinātiem franču ēdieniem.

Gastronomiska atpūta

€ 118 par viesi
Izsmalcināta degustācijas ēdienkarte ar moderniem akcentiem, kas ir ideāli piemērota viesiem, kuri meklē atpūtu gardēžiem, neizejot no mājām.
Ja vēlaties, lai Jean Walner veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
12 gadu pieredze
Esmu strādājis prestižos restorānos, piemēram, Alain Senderens, George V un the Ritz.
Karjeras sasniegums
Es palīdzēju atsākt Ritz kopā ar šefpavāru Nikolā Sale.
Izglītība un apmācība
Pēc absolvēšanas es mācījos kopā ar labākajiem šefpavāriem, tostarp Jérôme Banctel un Eric Briffard.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Fosses. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Jean Walner uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
Nav pieejams
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Franču gardēdis, ko piedāvā Džīna

Mana virtuve godina sezonas sastāvdaļas, vietējos ražotājus un Francijas izcilību.
Automātiski tulkots
Pavārs (Fosses)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Nav pieejams
Bezmaksas atcelšana

Flavors of Ile-de-France

€ 70 par viesi
Kulinārā pastaiga pa Ildefransas terasēm ar košiem, sezonāliem ēdieniem, kas pagatavoti no augstākās kvalitātes vietējām sastāvdaļām un tradicionālās noskaņas.

Parīzes galds

€ 77 par viesi
Eleganta ēdienkarte, kuras iedvesmas avots ir klasiskas Parīzes brasseries, kas apvieno izsmalcinātību un komfortu ar astoņiem skaisti darinātiem franču ēdieniem.

Gastronomiska atpūta

€ 118 par viesi
Izsmalcināta degustācijas ēdienkarte ar moderniem akcentiem, kas ir ideāli piemērota viesiem, kuri meklē atpūtu gardēžiem, neizejot no mājām.
Ja vēlaties, lai Jean Walner veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
12 gadu pieredze
Esmu strādājis prestižos restorānos, piemēram, Alain Senderens, George V un the Ritz.
Karjeras sasniegums
Es palīdzēju atsākt Ritz kopā ar šefpavāru Nikolā Sale.
Izglītība un apmācība
Pēc absolvēšanas es mācījos kopā ar labākajiem šefpavāriem, tostarp Jérôme Banctel un Eric Briffard.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Fosses. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 10 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 1 dienu pirms sākuma.

Jean Walner uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?