Privāts šefpavārs Ēriks

Franču virtuve, vīna baudīšana, kulinārijas ekskursijas un privātas vakariņas.
Automātiski tulkots
Pavārs (Mērtlbīča)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

A Taste of the Lowcountry

€ 166 € 166 par viesi
Lowcountry iedvesmota ēdienkarte, kas apvieno reģionālo mantojumu ar izcilām dienvidu garšām.

Vidusjūras garšas

€ 166 € 166 par viesi
Koša ēdienkarte, kuras iedvesmas avots ir Provansas, Itālijas un Grieķijas piekrastes garšas - ar svaigām jūras veltēm, garšaugiem un saulē nogatavinātām sastāvdaļām.

Itālijas garša

€ 166 € 166 par viesi
Izsmalcināta itāļu ēdienkarte, kas apvieno tradīcijas un eleganci - sezonas antipasti, tagliatelle al ragù, grilēta zobenzivs, sangiovese brāķēta liellopu gaļa un klasiski deserti, piemēram, tiramisù. Buon appetito!
Ja vēlaties, lai Eric veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
25 gadu pieredze
Franču šefpavārs ar 25 gadu pieredzi augstas klases ēdināšanā un privātu šefpavāru pakalpojumos.
Karjeras sasniegums
Godalgotu šefpavāru ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi augstās virtuves, privātu pasākumu un vīna kombinēšanas jomā.
Izglītība un apmācība
Apmācījās IFAC, Les Sorbets un Ferrandi Parīzē; mācījās no manas vecmāmiņas.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Mērtlbīča, Konveja, Socastee un Nortmērtlbīča. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
€ 166 No € 166 par viesi
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Privāts šefpavārs Ēriks

Franču virtuve, vīna baudīšana, kulinārijas ekskursijas un privātas vakariņas.
Automātiski tulkots
Pavārs (Mērtlbīča)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
€ 166 No € 166 par viesi
Bezmaksas atcelšana

A Taste of the Lowcountry

€ 166 € 166 par viesi
Lowcountry iedvesmota ēdienkarte, kas apvieno reģionālo mantojumu ar izcilām dienvidu garšām.

Vidusjūras garšas

€ 166 € 166 par viesi
Koša ēdienkarte, kuras iedvesmas avots ir Provansas, Itālijas un Grieķijas piekrastes garšas - ar svaigām jūras veltēm, garšaugiem un saulē nogatavinātām sastāvdaļām.

Itālijas garša

€ 166 € 166 par viesi
Izsmalcināta itāļu ēdienkarte, kas apvieno tradīcijas un eleganci - sezonas antipasti, tagliatelle al ragù, grilēta zobenzivs, sangiovese brāķēta liellopu gaļa un klasiski deserti, piemēram, tiramisù. Buon appetito!
Ja vēlaties, lai Eric veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
25 gadu pieredze
Franču šefpavārs ar 25 gadu pieredzi augstas klases ēdināšanā un privātu šefpavāru pakalpojumos.
Karjeras sasniegums
Godalgotu šefpavāru ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi augstās virtuves, privātu pasākumu un vīna kombinēšanas jomā.
Izglītība un apmācība
Apmācījās IFAC, Les Sorbets un Ferrandi Parīzē; mācījās no manas vecmāmiņas.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Mērtlbīča, Konveja, Socastee un Nortmērtlbīča. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 2 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?