Privātais pavārs Basku zemē – sezonas ēdienkarte

Aizrautīgs šefpavārs, sezonāla, vietēja un izsmalcināta virtuve. Pielāgots, draudzīgs un elegants piedzīvojums tieši mājās, lai baudītu neaizmirstamu mirkli pie galda.
Automātiski tulkots
Pavārs (Biarica)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī

Overdrafta plāns

€ 70 
Minimālā rezervācijas summa: € 275
Discovery formula ietver sākuma ēdienkarti, pamatēdienu, desertu, kas iztēlojas no svaigiem, vietējiem un sezonāliem produktiem. Ieeja izceļ augu, ēdiens piedāvā smalki apstrādātu dzīvnieku proteīnu, un deserts godina sezonas gardumus. Plāksnes pakalpojums tiek nodrošināts uz vietas, draudzīgā un kārtīgā atmosfērā. Vienkārša, dāsna un gaumīga pieredze, nepametot mājokli.

Parakstīt plānu

€ 90 
Minimālā rezervācijas summa: € 375
Gastronomisks piedzīvojums četros posmos: ēdiens, sākums, pamatēdiens un deserts, kas pagatavots no vietējiem un sezonas produktiem. Katrs šķīvis ir pārdomāti veidots: garšu līdzsvars, gardums, precīza ēdiena gatavošana un cieņa pret produktu. Iepazīstinu jūs ar ēdienkarti pie galda, daloties stāstā par sastāvdaļām un savu iedvesmu. Pakalpojums ir plūstošs un diskrēts, siltā atmosfērā.

Privāta piedzīvojuma plāns

€ 120 
Minimālā rezervācijas summa: € 450
Degustācijas ēdienkarte 5-6 reizes, kas pielāgota jūsu vēlmēm un šī brīža izcilajiem produktiem. Katrs ēdiens stāsta kādu stāstu: par terasi, ēdiena gatavošanas žestu, dalīšanās mirkli. Es rūpējos par katru sīkumu – smalkiem mērcēm, smalku garšu kombinācijām, elegantiem ēdieniem –, lai radītu atmosfēru, kas ir cienīga ar zvaigznēm novērtētas mājas vakariņas. Pakalpojums ir uzmanīgs un domāts, lai piedāvātu neaizmirstamu atpūtu jūsu ceļojuma komfortā.
Ja vēlaties, lai Manon veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
10 gadu pieredze
Chef de cuisine à Lobita Atelier Biarritz
Karjeras sasniegums
Spēļu pavārs trīs zvaigžņu Michelin restorānā
Izglītība un apmācība
Bachelor FERRANDI in Culinary Arts & Entrepreunariat
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Biarica, Anglet, Arbonne un Bayonne. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 15 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Manon uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 70 
Minimālā rezervācijas summa: € 275
Bezmaksas atcelšana

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?

Privātais pavārs Basku zemē – sezonas ēdienkarte

Aizrautīgs šefpavārs, sezonāla, vietēja un izsmalcināta virtuve. Pielāgots, draudzīgs un elegants piedzīvojums tieši mājās, lai baudītu neaizmirstamu mirkli pie galda.
Automātiski tulkots
Pavārs (Biarica)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
€ 70 
Minimālā rezervācijas summa: € 275
Bezmaksas atcelšana

Overdrafta plāns

€ 70 
Minimālā rezervācijas summa: € 275
Discovery formula ietver sākuma ēdienkarti, pamatēdienu, desertu, kas iztēlojas no svaigiem, vietējiem un sezonāliem produktiem. Ieeja izceļ augu, ēdiens piedāvā smalki apstrādātu dzīvnieku proteīnu, un deserts godina sezonas gardumus. Plāksnes pakalpojums tiek nodrošināts uz vietas, draudzīgā un kārtīgā atmosfērā. Vienkārša, dāsna un gaumīga pieredze, nepametot mājokli.

Parakstīt plānu

€ 90 
Minimālā rezervācijas summa: € 375
Gastronomisks piedzīvojums četros posmos: ēdiens, sākums, pamatēdiens un deserts, kas pagatavots no vietējiem un sezonas produktiem. Katrs šķīvis ir pārdomāti veidots: garšu līdzsvars, gardums, precīza ēdiena gatavošana un cieņa pret produktu. Iepazīstinu jūs ar ēdienkarti pie galda, daloties stāstā par sastāvdaļām un savu iedvesmu. Pakalpojums ir plūstošs un diskrēts, siltā atmosfērā.

Privāta piedzīvojuma plāns

€ 120 
Minimālā rezervācijas summa: € 450
Degustācijas ēdienkarte 5-6 reizes, kas pielāgota jūsu vēlmēm un šī brīža izcilajiem produktiem. Katrs ēdiens stāsta kādu stāstu: par terasi, ēdiena gatavošanas žestu, dalīšanās mirkli. Es rūpējos par katru sīkumu – smalkiem mērcēm, smalku garšu kombinācijām, elegantiem ēdieniem –, lai radītu atmosfēru, kas ir cienīga ar zvaigznēm novērtētas mājas vakariņas. Pakalpojums ir uzmanīgs un domāts, lai piedāvātu neaizmirstamu atpūtu jūsu ceļojuma komfortā.
Ja vēlaties, lai Manon veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.

Mana kvalifikācija

Pavārs
10 gadu pieredze
Chef de cuisine à Lobita Atelier Biarritz
Karjeras sasniegums
Spēļu pavārs trīs zvaigžņu Michelin restorānā
Izglītība un apmācība
Bachelor FERRANDI in Culinary Arts & Entrepreunariat
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.

Labākais, ko piedāvāju

Es ieradīšos pie jums

Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Biarica, Anglet, Arbonne un Bayonne. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.

Kas jāzina

Prasības viesiem

Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 15 viesiem.

Piekļūstamība

Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk

Atcelšanas politika

Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.

Manon uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu

Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.

Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte

Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?