Dzīvā kulinārija un bioloģiskie produkti
Augu un ziedu garšas ir vissmalkākās un aizraujošākās. Tāpēc viņi ir manu kulinārijas, jutīgo un apņēmīgo darbu pamatā.
Automātiski tulkots
Pavārs (Parīze)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Veģetāriešu atklājums
€ 82 par viesi
Piecu ēdienu maltīte, kas apvieno bagātīgas, saldas un pikantas garšas: kāposti, kas pildīti ar svaigu sieru, shiso čatniju un krekeri; biešu tartars ar kūpinātu eļļu, baltiem augļiem un parmezāna tuilēm; ziedkāpostu tempura ar miso, savvaļas rīsu un mandeļu piena emulsiju; Fig & Lillet tiramisu; citrusaugļu un melnās tējas fondants.
Ēdienkarte mainās atbilstoši gadalaikiem. Apspriedīsim to!
Atsevišķas vakariņas
€ 85 par viesi
Piecu ēdienu bistronomiskas vakariņas, lai no jauna atklātu franču gastronomijas klasiku ar mūsdienīgu pieeju:
Franču grauzdiņi un balto zivju tartars ar yuzu; olu parfaits, krēmveida kukurūza, miso emulsija, dedzināta kukurūza un polenta tuiles; pīles fileja ar granātābolu melasi, saldo kartupeļu biezeni un biešu garšvielām; mājās gatavotas šokolādes profiteroles, vaniļa un tonkas pupiņas; mini pavlova ar sezonas augļiem.
Ēdienkarte mainās atbilstoši gadalaikiem. Apspriedīsim to!
Āzijas kausēšana
€ 85 par viesi
Piecu posmu dialogs starp Āzijas un Francijas kulinārijas ietekmi.
Izsmalcināti ēdieni, kuros maiga ēdiena gatavošana, marinēti gurķi un umami mērces ir harmonizētas ar vienkāršību: Onigiris ar kimshi un korejiešu plūmju mērci; jūras plūmju karpačo, leche de tigre un pikantu eļļu; liellopu gaļas tataki, fondant dārzeņi un plūmju marinēti gurķi; tvaicēta kūka ar melno sezamu, baltās šokolādes ganache un citrusaugļu segmenti; Matcha financier.
Ēdienkarte mainās atbilstoši gadalaikiem. Apspriedīsim to!
Ēdienu un dzērienu baudīšanas vakars
€ 150 par viesi
Piecu ēdienu un vīna vai kokteiļu ēdienkarte ziņkārīgam un apņēmīgam vakaram no bioloģiskiem un vietējiem produktiem.
Pielāgota ēdienkarte visos gadalaikos. Apspriedīsim to!
Ja vēlaties, lai Margot veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
3 gadu pieredze
Crème (Restaurant bistronomique à Montmartre) šefpavārs
Karjeras sasniegums
Dalība Villa Rocabella Culinary Residence, luksusa rezidencē Le Pradet
Izglītība un apmācība
KEIPTAUNAS VIRTUVE
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Parīze, Versaļa un Senžermēna pie Lajē. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
Margot uzņem viesus kā privātpersona
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
No € 85 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 610
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?