Augu izcelsmes izsmalcināti ēdieni no Anaelle
Augu ēdieni, garšas no visas pasaules, bioloģiski, vietējās sezonas sastāvdaļas.
Automātiski tulkots
Pavārs (Parīze)
Pakalpojums tiek sniegts mājoklī
Dārza esence
€ 85 € 85 par viesi
Izbaudiet krāsainu trīs ēdienu maltīti, kurā iekļauti sezonas dārzeņi, vietējie bioloģiskie produkti un globālās garšvielas.
Svaigas saknes
€ 90 € 90 par viesi
Minimālā rezervācijas summa: € 200
Atpūtieties, baudot piecu ēdienu ēdienkarti, kas demonstrē sezonālu dārzeņu vienkāršību un garšu, kas iegūti no vietējiem produktiem un ir skaisti pasniegti.
Botānikas ceļojums
€ 150 € 150 par viesi
Izbaudiet greznu 9 ēdienu degustācijas ēdienkarti ar radošiem, augstas klases vegāniem ēdieniem, kas pagatavoti no retām sastāvdaļām, mākslinieciski pasniegti un iedvesmoti no visas pasaules.
Ja vēlaties, lai Anaëlle veiktu pielāgojumus vai izmaiņas, varat sūtīt ziņojumu.
Mana kvalifikācija
7 gadu pieredze
Bijušā augu ēdienu šefpavāre Parīzē, tagad gardēžu privātā šefpavāre.
Augstas klases vegānu restorāni
Privāts šefpavārs, kas pazīstams ar izsmalcinātiem un radošiem augu ēdieniem.
Kulinārā izglītošana
Apmācīta Gentle Gourmet Institut, Parīzē, specializācija vegānu ēdienu gatavošanā.
Lai gādātu par maksājumu drošību, naudas nosūtīšanai un saziņai ar saimniekiem vienmēr izmantojiet Airbnb platformu.
Labākais, ko piedāvāju
Es ieradīšos pie jums
Es dodos pie viesiem šajā reģionā: Parīze, Fontenblo, Sens un Senžermēna pie Lajē. Lai rezervētu pakalpojumu citā atrašanās vietā, varat man nosūtīt ziņojumu.
Kas jāzina
Prasības viesiem
Var piedalīties viesi vecumā no 18 gadiem, kopumā līdz 100 viesiem.
Piekļūstamība
Nosūtiet ziņojumu saimniekam, lai uzzinātu vairāk. Uzzināt vairāk
Atcelšanas politika
Lai saņemtu atmaksu pilnā apmērā, atceliet rezervāciju vismaz 3 dienas pirms sākuma.
Anaëlle uzņem viesus, pārstāvot uzņēmumu
Šī persona ir atbildīga par šo pakalpojumu.
€ 85 No € 85 par viesi
Bezmaksas atcelšana
Airbnb platformā tiek pārbaudīta šo speciālistu (Pavāri) pakalpojumu kvalitāte
Pavāri tiek vērtēti, ņemot vērā profesionālo pieredzi un ēdienkartes, kas apliecina gan radošās prasmes, gan izcilību. Uzzināt vairāk
Vai pamanījāt kādu problēmu?




